arrow_drop_up arrow_drop_down

Wie ben ik?


Mijn naam is Jolanda de Jong (1976) , gevoelig, krachtig en de rust zelve, energetisch (Sensi+) therapeut, emotiespecialist, echtgenote, moeder van 2 hoogsensitieve kinderen.


Bij de geboorte van mijn oudste zoon werd ik pas getriggerd op het thema onzekerheid, zelfvertrouwen en hoogsensitiviteit. Ik was altijd wel gevoelig voor sfeer of gevoelens van anderen maar had me inmiddels in al die jaren zo aangepast dat ik mezelf meer zag als perfectionist en control freak en vooral een doorzetter :-).
"Via mijn zoon kwam ik terecht bij mijn eigen talent"

Hoogsensitiviteit als gave


Mijn zoon werd bestempeld als "huilbaby". Ik wilde hier alles over weten om hem te begrijpen en vooral om hem natuurlijk te helpen. Ik volgde ik diverse cursussen en trainingen voor hèm. Veel later begreep ik pas dat de informatie die ik in me opnam om kinderen te helpen en hoogsensitiviteit te begrijpen juist ook bedoeld was om mijzelf beter te begrijpen…. Ik heb altijd gedacht…. ik hoogsensitief? Nee, zo erg heb ik dat niet… inmiddels weet ik wel beter…ik ben (hoog)gevoelig en ik zou deze eigenschap NIET willen missen. Sterker nog deze gevoeligheid is nu mijn kracht die ik dagelijks in de praktijk gebruik om mensen in balans te brengen.


Mijn missie is

(hoog)gevoelige mensen, groot en klein te inspireren en te begeleiden op zichzelf te vertrouwen om het beste uit zichzelf te halen. 

Het besef dat je zelf richting kunt geven aan je levensgeluk bijv. juist door het inzetten van de kracht van energie, gedachtenkracht en je intuïtie en dat op een laagdrempelige “nuchtere” manier.

Mijn afgeronde opleidingen tot Energetisch (Sensi-plus) therapeut, Nes Health (frequentie) therapeut, Mediumschap en Trance healing, HSP kindermassage coach, vingerreflexoloog en Kindertolk geven mij mogelijkheden om de oorzaak achter fysieke, mentale, emotionele of energetische klachten aan te pakken, zodat lichaam en geest weer in balans komen. Ik ben dan ook verbonden aan de beroepsvereniging BATC als paramedisch natuurgeneeskundig therapeut.  Tevens verzorg ik diverse workshops en cursussen gericht op massage, HSP, bewustzijn & spirituele psychologie.


Ik hou erg van investeren in mijzelf en volg regelmatig bijscholingen op gebied van hoogsensitiviteit, bewustzijn en praktisiche spiritualiteit. Om scherp te blijven en op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen in deze snel veranderende maatschappij. Een bijkomend voordeel is dat ik daarmee ook indirect in anderen investeer. Het komt altijd meerdere mensen dan alleen mijzelf ten goede.


 Dat maakt me blij :-) 

Nieuwsgierig geworden wat ik voor je kan betekenen?

Neem dan Contact met mij op voor een afspraak.