Een beetje geluk in een flesje?

Feel good infoceuticals

Nes Health heeft een aantal infoceuticals geproduceerd, waarvoor het maken van een bodyscan en het volgen van het vaste protocol niet noodzakelijk is. Het zijn producten die in acute situaties kunnen helpen de problemen op te lossen of klachten doen verminderen. De druppels worden in een glas (bron) water ingenomen. En de onderstaande producten zijn bij ons te koop voor € 15,00 per stuk.

SLEEP (Rust – Slaap)

De Infoceutical Sleep kan helpen om het natuurlijke ritme van de hersens op gang te brengen en daarmee een natuurlijke slaap te bevorderen. Het is geen kalmerend middel en is niet verslavend. Deze infoceutical heeft een harmoniserend en normaliserend effect op het energetisch veld (Human Body Field). Het is geen stimulerend middel, dus je hoeft je geen zorgen te maken over stimulerende effecten op specifieke hormonen en dergelijke. Deze Infoceutical kan ’s nachts elk uur worden ingenomen totdat de slaap intreedt, maar ook gedurende de dag om het natuurlijke ritme van de hersenen te stimuleren. De aanbevolen dosering is 9 tot 15 druppels.


Fat Metabolism (Vet verbranding)

Als er iets mis is met het vet metabolisme dan is er vaak ook sprake van overgewicht. Deze Infoceutical is bedoeld om het verwerken van vetten door het lichaam te vergemakkelijken. Dat houdt in dat de lever wordt genormaliseerd en ook enkele hormoonfuncties. Het houdt zelfs in dat het zenuwstelsel wordt ontgift. In veel gevallen is overgewicht echter te wijten aan te weinig lichaamsbeweging en te veel eten. Aangezien dit slechte menselijke gewoontes zijn, bestaat er geen Infoceutical die daar iets aan kan doen 🙁

Als teveel eten een compensatie is (als troost), dan is er een manier om die eetlust weer normaal te krijgen. Vanuit de TCM (Traditionele Chinese Geneeskunde), weten we dat de Milt meridiaan verantwoordelijk is voor de eetlust. Deze Infoceutical is ontwikkeld om deze functie te corrigeren. Het is geen eetlustremmer, maar een regulator die er voor zorgt dat de eetlust weer normaal wordt en dat ook het vet metabolisme, als dat verstoord is, weer normaal gaat functioneren.

Dosering: als er sprake is van overgewicht waarbij voortdurend teveel wordt gegeten, dan zijn hoge doseringen nodig om enig resultaat te verkrijgen. Geadviseerd wordt om dan twee maal daags 28 druppels te nemen tot een maximum van 56 druppels totdat de eetlust duidelijk afneemt. Houdt er rekening mee dat de eetlust uiteindelijk weer terugkeert naar normaal als het gewenste gewichtsverlies heeft plaatsgevonden.


Emotionele Stress Reductie (ESR – ehbo remedie)

De werking is zowel op de Chinese Geneeskunde gebaseerd als op moderne fysica.

Tijdens stress raakt het energetisch veld (Human Body Field – HBF) tijdelijk verstoord; het HBF verschuift van de normale tot een mindere sferische vorm. Als de sferische vorm niet perfect is, wordt er onjuiste informatie overgebracht binnen het Human Body Field (HBF). Dat kan hoofdpijn veroorzaken, trillende handen en andere signalen van acute stress, zoals bijvoorbeeld een slecht humeur, concentratieproblemen, enzovoort. Het wordt ook gebruikt om het Human Body Field (HBF) in zijn geheel te corrigeren. Dat betekent dat het gebruikt kan worden om het HBF te corrigeren na periodes van stress, zoals extreme fysieke of mentale inspanningen of stressvolle situaties in het algemeen. Het middel is vooral erg nuttig voor kinderen, bij vermoeidheid en gebrek aan concentratie. Het is ook zeer nuttig als je te gestrest bent om te eten. Het werkt absoluut NIET als een chemisch kalmerend middel en het is ook geen opwekkend middel. Bij sommige soorten hoofdpijn – van tijdelijke aard– werkt het binnen 10 minuten. Bij andere soorten binnen ongeveer 20 minuten.

Dosering: Bij acute stress kan gedurende korte tijd elke twee uur 15 druppels worden ingenomen. Dit geldt alleen voor tijdelijke stress, niet voor een langdurige staat van psychische onrust.


Source (Energie)

Bronenergie is de katalysator van alle chemische en energetische activiteiten in ons lichaam. Zonder de Bron gebeurt er niets. De Bronenergie is in de lichaamsholten opgeslagen. Bronenergie wordt verminderd door chronische ziekten, fysieke of geestelijke uitputting, ademhalingsproblemen, blootstelling aan gifstoffen, spanning en slechte voeding. Ook schade door bacteriën, virussen en schimmels kan de Bronenergie uitputten. De Bron Driver staat aan de basis van ons lichamelijk en geestelijk functioneren en is als “hoofdenergiedriver” de basis voor alle andere infoceuticals.

Dosering: Bij een acute staat van ziekte is de dosering: elke vier uur 6 druppels in water. Bij volwassenen kan worden begonnen met een dosering van 6 druppels en deze kan na drie dagen worden verhoogd tot 15 druppels. Kinderen: één maal per dag 6 druppels in water gedurende een lange periode.


Rejuv (Vitaliseren, verjongen) Verjong – Sport Herstel

Deze Infoceutical is bedoeld voor kortdurend gebruik om het herstel van verstuikingen en spierletsel te versnellen en minder pijnvol te maken. Na inspanning en actie ter voorkoming of verlichting van spierpijn. Het kan in combinatie met elke andere behandeling worden gebruikt zoals de miHealth. Niet gebruiken bij infraroodbehandelingen of verwacht röntgenonderzoek. Dit is specifiek bedoeld voor het herstel van skeletspieren na een verwonding: Het kan direct worden aangebracht met een prop watten op de plek van de verwonding, maar ook tegelijkertijd worden ingenomen.

Te gebruiken voor: Regeneratie, Weefselbeschadiging, Littekenweefsel, Shock, Spierenzymen, Spiertonus, Overbelasting spieren, Zwellingen, Trauma

Dosering: Elke twee uur 15 druppels op de plek zelf en 15 druppels met water innemen tot de spier reageert. Voorzichtig met hogere doseringen omdat de ontgifting van de spieren die er het gevolg, van is, pijn kan doen. Dat is een normaal reinigingsproces van het lichaam en kan in feite helpen bij het herstel.


Youth (Jeugd) Antiveroudering

Deze Infoceutical is samengesteld uit informatie over een aantal dynamische gebieden van de hersenen. Het helpt tegen veroudering van de hersenen en het verminderde vermogen van de hersenen om enzymen en hormonen te produceren bij veroudering. Daardoor heeft het bij sommige mensen mogelijk effect op de melatonine productie. Het corrigeert ook de effecten van blootstelling aan de zon en andere vormen van straling waarvan bekend is dat deze een oorzaak is van de veroudering van de huid en het lichaam in het algemeen. Het werkt ook in geval van elektrostress- gevoeligheid als er sprake is van excessieve veroudering wegens blootstelling aan hedendaagse technologie.

Te gebruiken voor: Elektrostress- gevoeligheid op alle leeftijden, seniliteit, geestelijke verwarring bij ouderen, slaapgebrek door een tekort aan melatonine, degeneratie van weefsels, zoals bijvoorbeeld het hart, blootstelling aan straling (zon of röntgenonderzoek), veroudering van de gezichtshuid.

De dosering kan beginnen met één maal per dag 15 druppels en na een week worden opgevoerd tot twee maal per dag. Niet geschikt voor kinderen!


EMF (Electro Magnetisch Stralingsgevloeligheid)

Er zijn veel bronnen van straling uit elektromagnetische velden (EMF’s) en deze kunnen en zullen bij vele mensen invloed hebben op het energetische lichaam (Human Body Field (HBF). Het effect is dat het Body Field overactief wordt zodat het zich niet meer normaal gedraagt, met als resultaat hoofdpijn, concentratiestoornissen, woedeaanvallen, hartkloppingen en sterk wisselende bloeddruk. Als je gevoelig bent voor E-smog (Elektrosmog) kun je mogelijk het gevoel van een warme tinteling in het gezicht krijgen als je er in een grote stad of in de buurt van een zender aan wordt blootgesteld. Langdurige blootstelling aan E-smog kan ook de immuniteit aantasten, zodat je last krijgt van verkoudheden en griep na een vliegreis of na blootstelling aan hoge doses röntgenstralen of gammastralen. Tot nu toe was er geen behandeling beschikbaar voor elektrogevoeligheid. Deze Infoceutical is de allereerste remedie die de symptomen na jaren van blootstelling aan EMF straling voor een lange periode kan verminderen. Waarnemingen hebben aangetoond dat een slechte ademhaling en verzwakte borstkas zeer vaak kunnen worden gecorrigeerd door gewoon het EMF aan te pakken.

Te gebruiken voor de volgende soorten E-smog: Magnetron, oven, huistelefoon, adapter, computer, laptop, UHF zenders, zendmasten, mobiele telefoon, solarium. Dit is een zeer krachtige Infoceutical en je hebt slechts een dagelijkse dosering van 9 druppels nodig. Als je echter recentelijk hebt gevlogen of op een vliegveld bent geweest of in de buurt van radio zendmasten van welk type of frequentie dan ook, dan heb je mogelijk twee doseringen per dag nodig. Voor kinderen is de dosering hetzelfde, aangezien kinderen vaak last hebben van EMF.

NES Feel Good infoceuticals zijn een speciale reeks van Infoceuticals ontwikkelt voor ‘symptoom gebasseerd’ thuis gebruik al dan niet in samenwerking met het Nes Total WellNes Systeem. Deze druppels helpen om de energiestromen in het lichaam terug in haar perfecte, natuurlijke staat, te brengen, waardoor het aangeboren zelfgenezend vermogen kan doen waar het voor bedoeld is. Het vermogen van het lichaam om zichzelf te genezen is een wonder van de natuur. Nes producten ondersteunen dit wonder door de zelfgenezende systemen van het lichaam te activeren.

Lees voor de overige soorten Feel Good Infoceuticals de folder over feelgood infoceuticals pagina 1 en feelgood infoceuticals pagina 2

En heb je dan nog vragen? Chroom niet om mij daarover te connecten!