arrow_drop_up arrow_drop_down

Tarieven

TARIEVEN


Tarieven 1 op 1 behandeling in praktijk (momenteel niet mogelijk)

1e behandeling ca. 1,5 - 2 uur      € 105,00

Vervolg behandeling                      €   70,00  per uur


Online E-mail afstemming

Kind / volwassenen                       € 70,00


Online trainingen kind 

Online basiscursus hooggevoelig kind, start bij de basis € 129,00

Online cursus Help je kind ontspannen in een wereld vol prikkels € 129,00


Online trainingen volwassene

Online basiscursus HSP volwassene € 99,00

Online Cursus Volg je gevoel versterk je intuïtie € 99,00

Online masterclass Je kind als Spiegel € 35,00


Zorgverzekeraar

Wanneer je aanvullend verzekerd bent, worden de behandelingen, afhankelijk van de polis, gedeeltelijk of volledig vergoed. (m.u.v. Uvit). Vraag zelf na bij je zorgverzekeraar of je voor vergoeding in aanmerking en vermeld dat het gaat om een natuurgeneeskundig consult of lichaamsgerichte psychotherapie volgens de BATC-norm.


Behandeling lichaamsgerichte psychotherapie (24513)

Lichaamsgerichte psychotherapie is een overkoepelend begrip voor verschillende behandelingsvormen die als uitgangspunt hebben dat het menselijk lichaam, gedachten, emoties en gevoelens samenhangen en dat er door deze samenhang wegen bestaan om het welbevinden van de mens te verbeteren.


Behandeling overige natuurgeneeskunde (24005)

Een verzamelnaam voor natuurgeneeskunde die niet voldoet aan de criteria van de overige genoemde behandelvormen. Veel natuurgeneeskundige behandelvormen zijn benoemd en hebben hun eigen prestatiecode.BEWUST GEVOELIG ONLINE ACADEMY


De BEWUST GEVOELIG ACADEMY is ontstaan door allerlei vragen over HSP en bewustwording in de afgelopen jaren in mijn praktijk. 


Speciaal voor iedereen die graag meer informatie wil over hoogsensitiviteit, omgaan met hoogsensitiviteit etc. voor een blij bewust gevoelig gezinsleven


Zodra je deelneemt aan een van de cursussen krijg je meteen toegang tot de openbare community. En kun je gebruik maken van een besloten groep speciaal voor cursisten van de betreffende training.

Ik ben aangesloten bij de BATC, 

een beroepsvereniging voor natuurgerichte therapeuten.

Wanneer je aanvullend verzekerd bent, worden de behandelingen, afhankelijk van de polis, gedeeltelijk of volledig vergoed. (m.u.v. Uvit). Informeer hiernaar bij uw zorgverzekeraar en vermeld dat het gaat om een natuurgeneeskundig consult volgens de BATC-norm.

Op alle diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze zijn ten allen tijde op te vragen.