Meer rust, energie en vertrouwen?

NIEUW het 4 weekse HSP Leefstijl programma

Start vandaag nog!

Over mij

Jarenlang worstelde ik met mijn gevoeligheid. Ik wist niet dat ik zo gevoelig was, en snel emoties en gevoelens van anderen kon ovenemen. Later toen ik me in HSP verdiepte vielen alle puzzelstukjes in elkaar. Ik heb mezelf dan ook de laatste jaren op diverse vlakken ontwikkeld en van hooggevoeligheid mijn expertise gemaakt. Hooggevoeligheid wordt nog vaak in de hoek gezet van zweverigheid. Er wordt vaak in hokjes gedacht en de valkuilen en negatieve eigenschappen belicht. Dat kan ook anders. 

 In het nieuwe  online HSP leefstijl programma kun jij in een aantal weken werken aan jouw vitaliteit en krijg je direct meer energie.  Iets wat veel hooggevoelige mensen wel kunnen gebruiken. 

Dat gun ik jou ook. 

Wil je leren hoe je meer energie krijgt?

Verlang je naar innerlijke rust?

Is het tijd om meer te stralen,

maar weet je niet hoe? 

Voel je je afgesneden van jezelf en

wil je graag meer vanuit je hart leven?

Hoe zou het zijn als:

je meer energie hebt, lekker in je vel zit,

 vol vertrouwen bent en meer rust in jezelf vind?

Door terug te gaan naar de basis van gezondheid in jou op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch niveau zul je snel ervaren hoe het is om echt "lekker in je vel te zitten" en bovendien "te stralen van binnenuit".

Ben jij klaar om jouw verlangen naar meer rust in je hoofd, vitaler, krachtiger en energieker te voelen te ontwikkelen? 


We gaan in 4 weken terug naar jouw BASIS door

Bewegen & Bewust worden

Ademhaling & Aandacht voor jezelf 

Slaap & Slow down

Immuunsysteem &  Inspiratie

Stress & Stress Mindset

Voeding en Gevoed worden

Programma op maat

In dit online programma van 4 weken leer je theorische kennis, praktische oefeningen en