arrow_drop_up arrow_drop_down

Online Cursussen

Online basis cursus 'Hooggevoelig kind' Start bij de basis


De belangrijkste HSP basiskennis en oefeningen verzameld en vorm gegeven in de online basis cursus:

 'Hooggevoelig kind? Start bij de basis!'. 

Dit zijn echt de basis oefeningen waarmee jij je kind weer meer in balans kan brengen, zodat je kind van zijn gevoeligheid zijn kracht kan maken.


Lees meer en start vandaag nog!

Online cursus 'Help je kind ontspannen in een wereld vol prikkels


We leven in een maatschappij die bol staat van de prikkels, de 24-uurs maatschappij raast maar door. Voor veel ouders is het lastig om zelf rust en ontspanning te pakken en dit ook te bieden aan hun kinderen. 


De jarenlange ervaring en kennis is nu voor jou gebundeld in deze cursus : Help je kind ontspannen". 


Lees meer en start vandaag nog!

Basis Workshop:

HSP in je eigen energieIn deze workshop leer je snel een basis om in je eigen energie te blijven. Erg handig als je hooggevoelig bent en dus snel energie en emoties van andere mensen uit je omgeving overneemt. Ook ontvang je kennis over HSP en praktische oefeningen om in je eigen kracht te zijn. 


Je krijgt inzicht in hoe je jouw gronding kunt verbeteren en op welke wijze een goede aarding invloed heeft op je gezondheid


Lees meer en start vandaag nog!

Cursus Volg je gevoel versterk je intuïtie


Intuïtie is niet vaag!  Juist als hooggevoelig persoon is het belangrijk te leren vertrouwen op de informatie die jij voelt, weet, hoort, ruikt en ervaart.


Wanneer je jouw hooggevoeligheid als karaktereigenschap kunt zien, zul je ervaren dat je door aandacht te schenken als deze eigenschap hier op een positieve manier mee om kunt gaan en je jou kwaliteiten leert waarderen en bevorderen. Je kunt je hooggevoeligheid namelijk ook inzetten als Kracht!


Lees meer en start vandaag nog!