Aanbod van Bewust Gevoelig

Een cursus volgen voor hooggevoeligheid of hoogsensitiviteit  brengt

balans op fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch niveau. 

Bekijk de mogelijkheden

Volwassenen

Iedereen heeft het nodig zich gezien en begrepen te voelen. Zeker gevoelige mensen. Niet alleen om zelfvertrouwen te ontwikkelen, maar ook om te weten dat het goed is zoals je bent. Hoe zou het zijn om blij te zijn met jezelf om wie JIJ bent en te ondernemen zoals dit het beste bij jou past?


Kinderen

Veel gevoelige kinderen en jongeren zijn uit balans.  Ze hebben moeite om zich te concentreren, worden gezien als ‘druk’, of juist verlegen, kampen met een negatief zelfbeeld. Of ze zijn onzeker, boos of verdrietig. Hoe zou het zijn om te weten dat het goed is zoals je bent? Speciaal voor hun ouders is er zoveel te leren op het gebied van hoogsensitiviteit en de opvoeding van deze unieke kinderen.

Hooggevoelig

Hooggevoelig zijn is een talent met unieke kwaliteiten. Maar als je niet weet hoe je met hooggevoeligheid omgaat kun je het echt als een last ervaren. Je kunt last hebben dat je veel uit je omgeving overneemt. Je kunt uit balans raken door heftige emoties en overprikkeling en daar kun je jezelf weer erg moe en prikkelbaar door voelen


Herken jij een van de volgende klachten?

Ben je moe en overprikkeld? Heb je last van onzekerheid, negatief zelfbeeld of weinig zelfvertrouwen of wil je jezelf beschermen tegen al die prikkels van buitenaf? Verlang jij ook zo naar meer rust in je hoofd maar je voelt teveel of je zit juist teveel in je hoofd. Of wil je jezelf graag persoonlijk op een prettige manier ontwikkelen? Je bent sterker dan je zelf denkt en je hebt maar een klein zetje nodig om weer vol vertrouwen verder te gaan.

Basiscursus HSP:

In je eigen energie

Weet je net dat je hooggevoelig bent ?

Leer dan om beter bij jezelf te blijven en overprikkeling en vermoeidheid tegen te gaan. 

Cursus Volg je gevoel, 

Versterk je intuïtie

Intuïtie is niet vaag!  Juist als hooggevoelig persoon is het belangrijk te leren vertrouwen op je gevoel en de informatie die jij voelt, weet, hoort, ruikt en ervaart.

1 op 1 traject voor HSP ondernemers

Tijdens dit intensieve persoonlijke traject van 3 behandelingen werk je aan positiever zelfbeeld. We werken naar balans op diverse lagen, als fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

Daarnaast volg je online een aantal lessen voor het integreren van nieuwetijds kennis die tijdens dit traject op diverse manieren aan bod komen.

Dit traject is voor mensen die zich durven open stellen en echt verandering willen aangaan om hun talent te leven.

 

 Resultaat: een lichter leven, in volledige acceptatie en afstemming op jezelf zodat jij op jouw manier de wereld een stukje mooier maakt met je onderneming.

Transformatie sessie 

De 1 op 1 transformatie sessie van 60-90 minuten is een combinatie van coaching en therapie. Je brengt je hoofd en lijf weer met elkaar in verbinding. We gaan concreet aan de slag met je vraag of intentie. We onderzoeken waar de energiestroom in jou geblokkeerd is geraakt. Ik vertrouw in deze sessies op jouw innerlijk weten. Alle antwoorden zitten tenslotte al in je :-)


Resultaat: Meer innerlijke rust, zelfvertrouwen en zelfwaardering

 High Vibe Membership*

* Dit maand membership is voor gevoelige mensen die graag een aantal zelfhulp tools willen leren gebruiken om in een hoge vibe te komen of te blijven. 

Je verlangt naar

  • een positiever zelfbeeld
  • plezierige kennis over bewustzijn 
  • leren over praktische spiritualiteit
  • tools om met emoties om te gaan
  • meer levensvreugde, energie en positiviteit ervaren
  • ruimte creeren voor ontspanning
  • niet alleen vanuit je hoofd te leven maar meer verbonden te zijn met je hart, je lichaam en je intuïtie op een praktische manier.


Zo ben je niet afhankelijk van een therapeut om je goed te voelen.

Retreat 

Tijdens het HSP retreat ontspan en relax je vooral. Je leert wat je hoog gevoeligheid inhoudt. En vooral wat je er zelf aan kan doen om op een positieve manier met je gevoeligheid om te gaan en het als kwaliteit te zien.


Opvoeden van een hoogsensitief kind

Als ouder, zie je jouw je kind het liefst vol vertrouwen. Maar in plaats daarvan zie je dat je kind de wereld om zich heen vaak als heftig ervaart en hiermee worstelt. Soms voelen ze zelfs de niet geziene wereld en zijn hier bang voor. Je voelt je onzeker of verdrietig en maakt je zorgen omdat je niet weet hoe je jouw gevoelige kind het beste kunt helpen. Adviezen van anderen werken vaak niet bij jouw kind en je zoekt tips, handvatten en ontspanning bij de begeleiding van je hooggevoelige kind of hooggevoelige puber. 


Je kind als spiegel

Je herkent het vast dat er bepaalde momenten zijn dat je kind jou meer dan gemiddeld raakt. Omdat je je zorgen maakt, hij/zij je ergert of ‘anders’ is. Je focust dan meestal erop wat er met je kind aan de hand is. In plaats van naar het probleem van je kind te kijken via een kindertherapeut of kindercoach, kun je zelf op een andere manier leren kijken. Als jij geraakt wordt door het gedrag of een probleem van jouw kind, spiegelt dit vaak iets uit jouw onderbewuste. Je kunt leren om de boodschappen hieruit te begrijpen. En je maakt hiermee direct een groot verschil voor jou en je kind, zonder je kind ermee te belasten. Je zult ontspannen en vol vertrouwen de opvoeding op een andere manier bekijken én je leert ook veel over je eigen onbewuste valkuilen en talenten als ouder en als mens

Online cursus

'Hooggevoelig kind' 

Start bij de basis

Als je kind hoogsensitief is, zal hij over het algemeen rustig en bedachtzaam zijn. Wanneer er sprake is van overprikkeling, kunnen er driftbuien en frustraties ontstaan. Leer alles over HSP en ontvang praktische oefeningen om je gevoelige kind te begrijpen en te begeleiden 

Online cursus

 'Help je kind ontspannen

in een wereld vol prikkels'

Ontspanning voor kinderen is zo belangrijk. Met name hooggevoelige,   prikkelgevoelige kinderen hebben er baat bij. In deze training vind je theorie over stress bij kinderen, leer je zelf een  kindermassage te geven, en ontvang je ontspanningsoefeningen gericht op hoofd en lichaam 

Online Masterclass

Je kind als spiegel

Wist je dat je van lastig gedrag van je kind ook iets kan leren over jezelf? Gedrag of problemen van je kind waardoor je geraakt wordt, spiegelt vaak iets uit je onderbewuste. Ook als je met kinderen werkt heb jij een linkje met een "lastig" kind.Het zit niet zomaar in jouw groep.

Online afstemming

op je kind

Zouden de zorgen om het gedrag ofde  problemen met je kind waar je zelf 's nachts van wakker ligt zo makkelijk op te lossen zijn? In plaats van naar het probleem van je kind te kijken en daar een therapeut voor te zoeken kun je ook laten afstemmen, of te wel het nieuwe luisteren

Van onzekerheid naar vertrouwen

Ontvang nu mijn gratis e-book

Eerste hulp bij gevoelige kinderen

Gratis E-book

Eerste HULP bij een hooggevoelig kind!