Dank je wel voor je aanvraag

Hieronder vind je de download van de HSP hartgids en de Rust in je hoofd meditatie

HSP HARTGIDS

RUST IN JE HOOFD MEDITATIE

Bewust voelen

meer energie en vertrouwen

Liefdevoller leven

rust in je hoofd en je lijf

Bewust leven

vergroot je geluk

Maar wacht... ik wil nog iets aan je kwijt

Met deze oefeningen kun je wellicht al wat beter bij jezelf blijven, maar wil je echt met jezelf aan de slag om nog veel beter in je eigen energie te kunnen zijn en daarmee overprikkeling en piekeren voorkomen of snel loslaten?

Ik gun het je zo!

Wil je in plaats van in je hoofd leven op een plezierige manier leren om weer vanuit je hart te leven?

Dat geeft zoveel rust en ontspanning!


Omdat jij de meditatie Rust in je hoofd hebt gedownload ontvang je onderaan deze pagina een eenmalige korting

voor de online basis cursus: HSP in je eigen energie
Als het over voelen gaat

Mijn naam is Jolanda de Jong , energetisch sensitherapeut en ik geef online cursussen  over leven op jouw voorwaarden vanuit flow en positieve energie door te vertrouwen op je gevoel, zodat je veel meer kunt genieten.  Mijn interesse in persoonlijke groei begon toen ik zelf moeder werd van gevoelig kind wat ik maar niet met mijn hoofd leek te begrijpen. Ik ontdekte door hem hoe belangrijk het was om mijn gevoel te volgen en te vertrouwen op mijn intuïtie.  Ik besloot anderen te helpen om hun emoties te begrijpen en te accepteren, door te vertrouwen op je gevoel en in verbinding met je hart.  Ik ontwikkelde een holistische aanpak om klachten als een druk hoofd, angst, negatief zelfbeeld, onzekerheid, perfectionisme, overprikkeling en vermoeidheid op te lossen door bij jezelf in te checken.  

Mijn online cursussen zijn gericht op het accepteren van jezelf en je mooie gevoeige talent. Daarmee vergroot je jouw zelfvertrouwen,  zelfliefde, en begrijp je meer waar je emoties en gevoelens vandaan komen.

Ik geloof sterk dat we allemaal de kracht hebben om ons leven te creëren zoals we willen, als we bereid zijn om te luisteren naar ons hart en te vertrouwen op onze gevoel. Mijn missie is om anderen te helpen deze innerlijke kracht te ontdekken om hun leven liefdevoller te leven. Samen maken we de wereld een stukje mooier door te stralen van binnenuit!

Online basiscursus


HSP: in je eigen energie

Online basiscursus HSP in je eigen energie

Wat je krijgt bij deze online cursus:

  • Deel 1 Hooggevoeligheid de basis: Types Hooggevoeligheid, oorsprong, HSP eigenschappen en valkuilen, overprikkeling, piekeren en malen, gronden
  • Deel 2 HSP bij jezelf blijven: Energie, energiegevers en aftappers, Zelfliefde en bescherming, oefeningen, meditaties
  • Alle downloads van tekst, audio, video
  • 24/7 toegang tot online leeromgeving Bewust gevoelig, ook via app op mobiel toegankelijk

Start direct  (€ 29,--)
Aangeboden prijs alleen op deze pagina beschikbaar

Ervaring van cursisten...

Ik loop te stralen

Wat een mooie en fijne cursus is het, ik voel me helemaal blij, vol energie en heb het gevoel dat ik loop te stralen. Je brengt het zo goed en duidelijk over, ik vind het echt bijzonder. Dank je wel!Jolande

Bruikbare oefeningen

De cursus was erg leerzaam en heeft mij veel bruikbare oefeningen geleerd, maar raakte mij ook. Jolanda ging heel goed om met de vragen die ik had en hielp me hierbij. Het is een grote meerwaarde dat de tekst in audio, PDF en via een app te vinden zijn zodat ook zonder computer  het een en ander nog kunt raadplegen.

TIneke

Ontspannen lichaam

Ik vond het een fijne leerzame cursus. Het voelt een stuk ontspannender in mijn lichaam. Heb ook al elke dag wat oefeningen gedaan. Het is echt de moeite waard om deze training te volgen. Bedankt!

Monique