Wie ben ik?

Mijn naam is Jolanda de Jong (1976) , voormalig sensitherapeut en kinderfluisteraar, 

gevoelig, maar ook krachtig, altijd in voor een goed diepgaand gesprek, 

maar ik hou ook van lichtheid in mijn leven. 

Ik zoek altijd naar verbetering in mijzelf en in anderen. Daarom werk ik naast de opleidingen waar ik kennis heb vergaard, graag op mijn gevoel. Ik maak via mijn hart contact met jou, zodat er verbinding ontstaat in jezelf, en dan ontstaat er vanzelf magie! Je straalt van binnenuit.


Ik ben altijd bezig met mezelf ontwikkelen. Van kindermassage tot (kinder)mediumschap  en van sensitherapie tot Human Design coaching. Het waren allemaal puzzelstukjes in de zoektocht naar mijzelf en ik weet dus inmiddels veel beter wie ik werkelijk ben en wat mijn talenten zijn. 


"Via mijn zoon kwam ik terecht bij mijn eigen talent"

Hoogsensitiviteit en mediumschap als gave

Mijn zoektocht naar mijzelf startte zo'n 19 jaar geleden. Mijn pasgeboren zoon werd bestempeld als "huilbaby". Ik  wilde hier alles over weten om hem te begrijpen en vooral om hem natuurlijk te helpen. Ik volgde heel veel diverse cursussen en trainingen voor hèm. Veel later begreep ik pas dat de informatie die ik in me opnam om mijn kind te helpen en hoogsensitiviteit te begrijpen juist ook bedoeld was om mijzelf beter te begrijpen…. Ik heb altijd gedacht…. ik hoog sensitief? Nee, zo erg heb ik dat niet… inmiddels weet ik wel beter. Ik ben (hoog) gevoelig en ik zou deze eigenschap NIET willen missen. Sterker nog deze gevoeligheid is nu mijn kracht die ik dagelijks in mijn werk en prive inzet om mensen te leren balans te komen, zichzelf te helen en vooral te inspireren dat je altijd een keuze hebt om je leven in te richten op de manier waar jij blij van wordt.


Mijn missie:

 (Hoog) gevoelige mensen inspireren en begeleiden om weer te gaan stralen van binnenuit. Door het inzetten van kennis en theorie samen te integreren in  "voelen" door praktische energie en meditatie oefeningen, gedachtenkracht en intuïtie en dat op een laagdrempelige “nuchtere” manier met als doel oké zijn met jezelf, een positief zelfbeeld, rust in je hoofd en in je lijf zodat jij weer een inspiratiebron voor een ander kunt zijn.


Jolanda is gecertificeerd als / gespecialiseerd in:

null Kindermassage coach en nieuwetijds kindercoach

nullSensi-plus therapie voor HSP (hoogsensitiviteit)

nullMediumschap en Healing

nullKindertolk, kinderfluisteraar (reader)

nullI AM Presence practitioner

null Soulcoach

null Understanding Human Design, jouw energetische blauwdruk


Mijn afgeronde opleidingen geven mij diverse mogelijkheden om de oorzaak achter fysieke, mentale, emotionele of energetische klachten aan te pakken, zodat lichaam en geest weer in balans komen en jij je ware zelf weer leert herinneren. Tevens verzorg ik diverse workshops en cursussen zowel online als offline gericht op HSP, energie, intuïtie en bewustzijn. En kun je sinds kort ook lid worden van de high vibe community


 nullIk ben verbonden aan de beroepsvereniging BATC als paramedisch complementair therapeut. 
Nieuwsgierig geworden wat ik voor je kan betekenen?

Neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden