Aromatherapie bij kinderen

Ontdek  wat Doterra olie voor je kind kan doen

Start vandaag nog!

Over mij

Het is alweer een paar jaar geleden dat ik kennis maakte met de etherische oliën van Doterra. Daarvoor gebruikte ik bij mijn werk als sensitherapeut een ander merk die ook heerlijk geurde :-) en dacht, ach zoveel verschil zal er toch niet in zitten.....

 Toch werd mijn interesse gewekt juist omdat veel therapeuten bewust voor werken met Doterra kiezen. De onderzoeker in mij moest hier meer van weten. Want "olie" voor je gezondheid en welzijn dat had zich inmiddels al bewezen... maar waarom zou ik overstappen naar een duurder merk? Ik ben altijd van de uitdrukking 

 Practice what you preach


Afgelopen jaren heb ik diverse soorten olie van Doterra uitgetest in zowel diffuser, als in een roller of direct op het lijf bijv. tijdens een massage. In mijn prive leven en ook in de praktijk waar ik  met gevoelige kinderen en volwassenen werk. En wat een mooie resultaten. De steady en brave zijn mijn favoriet voor kinderen, naast de wild orange en balance die ik vaak inzet bij gevoelige volwassenen. 

Ik blijf me verbazen hoe zo iets kleins je humeur zo sterk kan beinvloeden en hoe fijn het is om het dagelijks als ondersteuning te gebruiken binnen mijn gezin en in mijn werk. 100% natuurlijk en zo effectief.

Doterra Kids collection 

Of je nu ervaring hebt met essentiële oliën of nog helemaal niet, de dōTERRA Kids Collection is een complete kant-en-klare set oliën waarmee iedereen in staat is de gezondheid en het welzijn van elk kind optimaal te ondersteunen.

 

De samenstellingen bevatten unieke olie combinaties speciaal ontwikkelt ter ondersteuning van mentale, fysieke en emotionele ontwikkelingen je kind. 

 

Kids Collection rollers kunnen gemakkelijk door je kind zelf gebruikt worden op buik, handen, hoofd en hart. Doordat je kind van jongs af aan opgroeit met etherische oliën, leren ze om hun gevoelens te herkennen en alledaagse klachten zelf op te lossen. 


Doterra olie per thema

Brave- bemoedigend

* Opwekkende en energieke werking

* Bevordert zelfvertrouwen en moed in stressvolle situaties

*ondersteunt bij twijfels, zorgen en/of angst


Gebruik de Brave™ als je kind twijfels heeft, zich zorgen maakt of bang is. Deze energieke mix helpt bij het opbouwen van vertrouwen en zelfvertrouwen. Gebruik deze samenstelling een wedstrijd of een repetitie, om je kind te helpen om in zichzelf te geloven. 

Thinker - concentatie

* creëren en behouden van focus en concentratie

* stimuleert alertheid 

* vermindert vermoeidheid en mentale stress
Als je kind zich overweldigd voelt tijdens het maken van zijn huiswerk, gebruik dan de Thinker™ op de polsen. 

Deze mix is ook perfect bij wedstrijden, optredens of voor toetsen en examens.

Steady - aardend

* zeer geschikt bij sensitieve kinderen

* bevordert evenwichtige stemming

* stimuleert gevoelens van ontspanning en kalmte


Gebruik de SteadyT™ om kinderen te helpen bij het in balans houden van emoties.


Het aanbrengen op de voetzolen, polsen of nek aan het begin van een nieuwe schooldag helpt je kind gevoelens van kalmte en rust te creëren.

Calmer - ontspannend

* bevordert een goede nachtrust

* bevordert mentale en lichamelijke ontspanning

* stimuleert positieve gevoelens en heeft een kalmerende werking 


Breng Calmer™ aan op de polsen vóór het slapen gaan om de het piekeren, malen en zorgen maken in je hoofd te kalmeren.

 

Deze samenstelling is handig voor kinderen van alle leeftijden en kan oudere kinderen helpen om hun slaapgewoonten zelf te reguleren. 

Stronger - beschermend

* bevordert gezond immuunsysteem

* verzachtende werking bij incidentele huidirritaties

* kalmerende werking in tijden van nood


Stronger™ ondersteunt het immuunsysteem en zorgt voor emotionele kracht. 


Als je kind niet helemaal fit is, breng dan de olie op de nek, de wervelkolom of op de voetzoelen aan om zijn of haar fysieke maar ook emotionele afweerkracht te versterken.

Rescuer - verzachtend

* brengt emoties in balans

* helpt fysieke en mentale spanningen te verminderen 

* verzachtend en kalmerend voor de huidNa het sporten of na een lange dag in de buitenlucht, gebruikt je de Rescuer™ op de slapen, in de nek en op verschillende spieren of op andere plekken waar ontspanning nodig is. 


Naast de fysieke voordelen van deze blend, verspreidt Rescuer™ ook een geur die stress gevoelens afneemt.

Gezondheid op maat

Er is zoveel te vertellen over aromatherapie. Er zijn zoveel verschillende oliën die je verder kunnen helpen. Ik ben voor gespecialiseerd in de Doterra producten die gebruikt kunnen worden bij ongemakken betreffende hooggevoeligheid, zoals emoties, vermoeidheid en overprikkeling. Maar er kan nog zoveel meer. Indien je niet lekker in je vel zit en klachten ervaart adviseer ik het Life Long VItality pakket voor volwassenen of kindersupplementen van Doterra aan als aanvulling op de vitaliteit

Ervaringen

"Ik ben erg tevreden over de Emotional Aroma kit. 
De verschillende geuren voor elke gemoedstoestand zorgt ervoor dat ik niet meer blijf hangen in mijn negatieve emoties.
De kinderroller Steady is mijn favoriet voor een goede aarding"
J.V. uit Veenendaal

"Ik ben verslaafd aan de geuren sinds ik mijn Home Essentials kit inclusief diffuser in huis heb gehaald, de geuren zijn lekker fris, ik kan niet wachten tot mijn volgende bestelling binnen komt. "
A. S uit Ede

"Life long Vitality is voor mij een compleet programma van natuurlijke supplementen. Het is best prijzig, maar mijn lijf vaart er wel bij,

ik zou niet meer zonder willen"
S.J. uit Ede

Bestel nu


Direct 25% korting op het gehele doTERRA assortiment?

Bij al onze pakketten zit een gratis kortingsaccount van 25% zonder verdere verplichtingen