Wie ben ik?

Mijn naam is Jolanda de Jong (1976) , voormalig sensitherapeut en kinderfluisteraar, 

gevoelig, maar ook krachtig, altijd in voor een goed diepgaand gesprek, 

maar ik hou ook van lichtheid in mijn leven. 

Ik zoek altijd naar verbetering in mijzelf en in anderen. Daarom werk ik naast de opleidingen waar ik kennis heb vergaard, graag op mijn gevoel. Ik maak via mijn hart contact met jou, zodat er verbinding ontstaat in jezelf, en dan ontstaat er vanzelf magie! Je straalt van binnenuit.


Dat was vroeger wel anders. De Perfectionist en de Denker pasten bij mij. Inmiddels weet ik dat het voortkwam uit een overlevingsmechanisme vanuit mijn (niet erkende) gevoeligheid. Ik heb veel aan zelfontwikkeling gedaan en dus weet ik veel beter wie ik werkelijk ben en wat mijn talenten zijn. 


"Via mijn zoon kwam ik terecht bij mijn eigen talent"

Hoogsensitiviteit als gave

Mijn zoektocht naar mijzelf startte zo'n 15 jaar geleden. Mijn pasgeboren zoon werd bestempeld als "huilbaby". Ik  wilde hier alles over weten om hem te begrijpen en vooral om hem natuurlijk te helpen. Ik volgde heel veel diverse cursussen en trainingen voor hèm. Veel later begreep ik pas dat de informatie die ik in me opnam om mijn kind te helpen en hoogsensitiviteit te begrijpen juist ook bedoeld was om mijzelf beter te begrijpen…. Ik heb altijd gedacht…. ik hoogsensitief? Nee, zo erg heb ik dat niet… inmiddels weet ik wel beter. Ik ben (hoog)gevoelig en ik zou deze eigenschap NIET willen missen. Sterker nog deze gevoeligheid is nu mijn kracht die ik dagelijks in de praktijk gebruik om mensen in balans te brengen en te inspireren.


Mijn missie:

 (Hoog)gevoelige mensen inspireren en begeleiden om weer te gaan stralen van binnenuit. Door het inzetten van kennis en theorie samen te integreren in  "voelen" door praktische energie en meditatie oefeningen, gedachtenkracht en intuïtie en dat op een laagdrempelige “nuchtere” manier met als doel oké zijn met jezelf, een positief zelfbeeld, rust in je hoofd en in je lijf zodat jij weer een inspiratiebron voor een ander kunt zijn.


Jolanda is gecertificeerd als / gespecialiseerd in:


null Kindermassage en nieuwetijds kindercoach

nullSensi-plus therapie

nullMedische en Psychosociale Basis kennis

nullMediumschap en Trance healing (healer)

nullKindertolk, kinderfluisteraar (reader)

nullNes Health (frequentie) therapie

nullRemedial Health

nullAcces the bars

nullI AM practitioner


Mijn afgeronde opleidingen geven mij mogelijkheden om de oorzaak achter fysieke, mentale, emotionele of energetische klachten aan te pakken, zodat lichaam en geest weer in balans komen.


 Ik ben verbonden aan de beroepsvereniging BATC als paramedisch natuurgeneeskundig therapeut. 

nullStuur een mail naar info@bewustgevoelig.nl en vraag naar de vergoedingen


Tevens verzorg ik diverse workshops en cursussen zowel online als offline gericht op HSP, energie intuïtie en bewustzijn.

Nieuwsgierig geworden wat ik voor je kan betekenen?

Neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden

arrow_drop_up arrow_drop_down