Aanbod van Bewust Gevoelig

Last van  hooggevoeligheid / hoogsensitiviteit?

HSP omarmen zorgt direct voor meer rust, ontspanning

zelfvertrouwen en een positief zelfbeeld  

4000+

Mensen zoals JIJ op weg geholpen

15 + jaar

Sensitherapeut, Soulcoach en expert in hoogsensitiviteit en bewustwording

Aanbod volwassenen

Online Basiscursus HSP:

In je eigen energie

Weet je net dat je hooggevoelig bent ?

Leer dan om beter bij jezelf te blijven en overprikkeling en vermoeidheid tegen te gaan. Niet alleen de HSP theorie, maar juist praktische en energetische oefeningen om snel in balans te komen en te blijven

Online Cursus Volg je gevoel, Versterk je intuïtie

Intuïtie is niet vaag!  Juist als hooggevoelig persoon is het belangrijk te leren vertrouwen op je gevoel en de informatie die jij voelt, weet, hoort, ruikt en ervaart.

Wil je weten hoe intuïtie werkt? en oefenen met het ontvangen van de boodschappen uit het unviersum? 


Stralend jezelf ZIJN programma

Leer als gevoelig mens alle goedwerkende zelfhulp tools gebruiken om uit je hoofd te gaan en in je lijf te zakken en vanuit je hart te leven.  Je leert je zenuwstelsel gemakkelijk te ontspannen. Je ontvangt  jouw energetische blauwdruk (Human design) en diverse tools om beter met gedachten, gevoelens en emoties om te gaan voor een positief zelfbeeld en meer zelfvertrouwen om stralend jezelf te zijn. Broekzak coaching: of anders gezegd Jouw sensitieve soul therapeut altijd bij je in je broekzak!

Retreat

Tijdens een HSP retreat ontspan en relax je vooral. Je leert over je hooggevoeligheid. En vooral wat je er zelf mee kunt om op een positieve manier met je gevoeligheid om te gaan en het als kwaliteit te gaan zien. Echt even wat quality time voor je zelf op een mooie rustgevende locatie op de veluwe. Een HSP retreat kan op verzoek zowel individueel als in een kleine groep plaatsvinden.1 : 1 Transformatie sessie

De 1 op 1 transformatie sessie van 60-90 minuten is een combinatie van soul coaching en lichaamsgerichte therapie. Ik breng jouw hoofd weer in verbinding met je lijf.Ik kijk daarbij waar jouw energiestroom is geblokkeerd. We lossen oude patronen en blokkades op zodat jij weer lichter kunt leven en stralend jezelf kunt ZIJN.

Ik vertrouw in deze sessies op mijn invoelende talent en jouw innerlijk weten Alle antwoorden zitten tenslotte al in je :-)

Resultaat: Meer innerlijke rust, zelfvertrouwen en eigenwaarde

Online Afstemming

Een online afstemming is een liefdevolle methode om via een diepere laag antwoorden en inzicht te krijgen in jezelf.

Wil je weten waar bepaald gedrag vandaan komt? Wil je jezelf beter leren kennen en begrijpen? Of loop je als ouder tegen dingen aan? Heb je bepaalde levensvragen of wil je meer inzicht in een keuze of situatie? Wil je weten waar je kracht, verlangen of potentie ligt? Voor al deze vragen is een online afstemming een goede oplossing. 


Ik luister op een energetisch niveau naar jou hart.

Aanbod voor ouders van HSP kinderen

Online cursus

Hooggevoelig kind

Als je kind hoogsensitief is, zal hij over het algemeen rustig en bedachtzaam zijn. Wanneer er sprake is van overprikkeling, kunnen er driftbuien en frustraties ontstaan. Leer alles over HSP en ontvang praktische oefeningen om je gevoelige kind te begrijpen en te begeleiden.

Online cursus

 Help je kind ontspannen

Ontspanning voor gevoelige kinderen is zo belangrijk. Met name  prikkelgevoelige kinderen hebben er baat bij. In deze training vind je praktische informatie over ontspanning bij kinderen, ontvang je ontspanningsoefeningen gericht op hoofd en lichaam van je kind. En je leert een gemakkelijke voetmassage te geven. 

Een heerlijk verwen moment!

Online cursus Kindermassage

Wil jij leren je kind zelf een ontspannende massage te geven? Dat kan nu heel gemakkelijk vanuit je eigen huis. 

Tijdens deze online cursus kindermassage leer je de technieken van een gemakkelijke hoofdmassage, buikmassage en voetmassage aan bij je eigen kind. Je leert de diverse grepen en kunt hiermee direct je kind laten aarden en ontspannen. Een kindermassage kost maar 5-15 minuten van je tijd en past perfect in een bedtijd-ritueel waardoor je kind heerlijk kan (in)slapen.Je kind beter begrijpen

Wist je dat je van lastig gedrag van je kind ook iets kan leren over jezelf? Gedrag of problemen van je kind waardoor je geraakt wordt, spiegelt vaak iets uit jouw onderbewuste. Ook als je met kinderen werkt kan jij een getriggert worden door bijv. een "lastig" kind. Durf jij te kijken naar wat het jouw wil vertellen? Het gaat je zoveel opleveren door anders naar het gedrag van je kind te leren kijken! 

Online afstemming op je kind

Zouden de zorgen om het gedrag of de problemen met je kind waar je zelf 's nachts van wakker ligt zo makkelijk op te lossen zijn? 

Ja zeker, als je leert luisteren naar wat je kind op onbewust niveau aan wil vertellen dat kan via je kind beter begrijpen. Soms gaat het net wat dieper en kun je er zelf niet helemaal achter komen. Daar is deze afstemming voor. In plaats van naar het probleem van je kind te kijken en daar een therapeut voor te zoeken kun je ook laten afstemmen.

Of te wel: ik noem het wel eens "het nieuwe luisteren"