Aanbod van Bewust Gevoelig

Last van hooggevoeligheid of hoogsensitiviteit?

HSP omarmen voor jong en oud zorgt direct voor

rust, ontspanning, zelfvertrouwen en een positief zelfbeeld  

4000+

Mensen zoals JIJ op weg geholpen

15 jaar +

Sensitheapeut en expert in hoogsensitiviteit en bewustwording

Aanbod volwassenen

Online Basiscursus HSP:

In je eigen energie

Weet je net dat je hooggevoelig bent ?

Leer dan om beter bij jezelf te blijven en overprikkeling en vermoeidheid tegen te gaan. Niet alleen de HSP theorie, maar juist praktische en energetische oefeningen om snel in balans te komen en te blijven

Online Cursus Volg je gevoel, Versterk je intuïtie


Intuïtie is niet vaag!  Juist als hooggevoelig persoon is het belangrijk te leren vertrouwen op je gevoel en de informatie die jij voelt, weet, hoort, ruikt en ervaart.

Wil je weten hoe intuïtie werkt? en oefenen met het ontvangen van de boodschappen uit het unviersum?

 Van Hoofd naar Hart
High Vibe programma

Leer als gevoelig mens alle goedwerkende zelfhulp tools gebruiken om uit je hoofd te gaan en in je lijf te zakken en vanuit je hart te leven. Je gaat dieper in op kennis over HSP en bewustzijn. Je leert je zenuwstelsel gemakkelijk te ontspannen. Je ontvangt jouw energetische blauwdruk (uman design en diverse tools om beter met emoties om te gaan en los te laten voor een positief zelfbeeld en meer zelfvertrouwen. Jezelf als therapeut in je broekzak!

Retreat

Tijdens het HSP retreat ontspan en relax je vooral. Je leert wat je hoog gevoeligheid inhoudt. En vooral wat je er zelf aan kan doen om op een positieve manier met je gevoeligheid om te gaan en het als kwaliteit te zien.

Echt even wat quality voor jezelf op een mooie rustgevende loactie op de veluwe. Kan zowel individueel als in een kleine groep plaatsvinden.1 : 1 Transformatie sessie

De 1 op 1 transformatie sessie van 60-90 minuten is een combinatie van coaching en lichaamsgerichte therapie. Ik breng daarbij jouw hoofd  weer in verbinding met je lijf.Ik kijk daarbij waar jouw energiestroom iis geblokkeerd. We lossen oude patronen en blokkades op zodat jij weer lichter kunt leven.

 Ik vertrouw in deze sessies op mijn invoelende talent en jouw innerlijk weten .Alle antwoorden zitten tenslotte al in je :-)

Resultaat: Meer innerlijke rust, zelfvertrouwen en zelfwaardering

Online Afstemming

Een online afstemming is een liefdevolle methode om via een diepere laag antwoorden en inzicht te krijgen in jezelf .

Wil je weten waar bepaald gedrag vandaan komt? Wil je jezelf beter leren kennen en begrijpen? Of loop je als ouder tegen dingen aan? Heb je bepaalde levensvragen of wil je meer inzicht in een keuze of situatie? Wil je weten waar je kracht, verlangen of potentie ligt? Voor al deze vragen is een online afstemming een goede oplossing. 


Ik luister op een energetisch niveau naar jou hart.

Aanbod voor ouders van HSP kinderen

Online cursus

Hooggevoelig kind

Start bij de basis

Als je kind hoogsensitief is, zal hij over het algemeen rustig en bedachtzaam zijn. Wanneer er sprake is van overprikkeling, kunnen er driftbuien en frustraties ontstaan. Leer alles over HSP en ontvang praktische oefeningen om je gevoelige kind te begrijpen en te begeleiden 

Online cursus

 Help je kind ontspannen

 in een wereld vol prikkels

Ontspanning voor kinderen is zo belangrijk. Met name hooggevoelige,   prikkelgevoelige kinderen hebben er baat bij. In deze training vind je theorie over stress bij kinderen, leer je zelf een  kindermassage te geven, en ontvang je ontspanningsoefeningen gericht op hoofd en lichaam 

Online training

Je kind als spiegel


Wist je dat je van lastig gedrag van je kind ook iets kan leren over jezelf? Gedrag of problemen van je kind waardoor je geraakt wordt, spiegelt vaak iets uit je onderbewuste. Ook als je met kinderen werkt heb jij een linkje met een "lastig" kind.Het zit niet zomaar in jouw groep.

Nieuw:  Online cursus Kindermassage

Wil jij leren je kind zelf een ontspannende massage te geven? Dat kan nu heel gemakkelijk vanuit je eigen huis.

Tijdens deze online cursus kindermassage leer je technieken van een gemakkelijke hoofdmassage, buikmassage en voetmassage aan bij je eigen kind. Je leert de diverse grepen en kunt hiermee jouw kind laten aarden en ontspannen. Een kindermassage kost maar 5-15 minuten van je tijd en past perfect in een bedtijd-ritueel waardoor jouw kind heerlijk kan inslapen.

Online afstemming op je kind

Zouden de zorgen om het gedrag of de  problemen met je kind waar je zelf 's nachts van wakker ligt zo makkelijk op te lossen zijn?

Ja zeker, als je leert luisteren naar wat je kind op onbewust niveau aan wil vertellen.

In plaats van naar het probleem van je kind te kijken en daar een therapeut voor te zoeken kun je ook op je kind laten afstemmen.

Of te wel: ik noem het wel een "het nieuwe luisteren"