Afstemming op je kind

Wist je dat je van  gedrag van je kind ook iets kan leren over jezelf?  Nieuwsgierig?

Boek direct een afstemming

Over mij

Mijn naam is Jolanda de Jong (1976) , gevoelig, maar ook krachtig, altijd in voor een goed diepgaand gesprek, maar ik hou ook van lichtheid in mijn leven. Ik zoek altijd naar verbetering in mijzelf en in anderen. Ik werk graag op mijn gevoel. Ik maak via mijn hart contact met jou, zodat er verbinding ontstaat in jezelf, en dan ontstaat er vanzelf magie! Je straalt van binnenuit.


Dat was vroeger wel anders. De Perfectionist en de Denker pasten bij mij. Inmiddels weet ik dat het voortkwam uit een overlevingsmechanisme vanuit mijn (niet erkende) gevoeligheid. Ik heb veel aan zelfontwikkeling gedaan en dus weet ik veel beter wie ik werkelijk ben en wat mijn talenten zijn. En een daarvan is (kinder) fluisteraar, ook wel  intuïtief afstemmen genoemd. Momenteel volg ik een verdieping via de opleiding Luisterkind.  Ik vertel je graag meer over deze mooie methode.

Wat is een afstemming?

Wil je weten waar bepaald gedrag van je kind vandaan komt? Wil je jouw kind beter leren kennen en begrijpen? Wil je weten waarom je kind angstig is of niet doorslaapt? Of loop je als ouder tegen dingen aan? Voor al deze vragen is een afstemming (reading) een goede oplossing.


Energie

Alles om ons heen bestaat uit energie. Dat is inmiddels wetenschappelijk bewezen via de quantum fysica. Je ziet het vaak niet maar kunt het wel voelen…Ik vergelijk het afstemmen eigenlijk altijd met het  vinden van de juiste radiofrequentie. Wanneer je de juiste frequentie hebt gevonden, kun je de zender ontvangen. Zo hebben wij als mensen ook allemaal een frequentie en zenden we ‘signalen’ uit. Wanneer je leert naar deze signalen te luisteren, dan kun je veel informatie ontvangen. Iedereen kan dit.

We zijn ons er alleen vaak niet meer bewust van. Bijvoorbeeld, de sfeer in een ruimte voelt goed of niet goed. Of ergens is ruzie geweest en dat voel je … of je partner komt thuis en je voelt van verre al aan dat zijn bui nu niet is waar je blij van wordt.

Anderzijds kun je ook positief aanvoelen, je hoort vaak mensen zeggen die persoon heeft een mooie uitstraling…. Dat is allemaal energie.

Een online afstemming is een liefdevolle methode om via een diepere laag antwoorden en inzicht te krijgen in wat je kind jou te vertellen heeft met zijn gedrag of zijn lichamelijke klacht. Dat gebeurt via afstemming in de energie. Omdat deze methode op afstand gaat, is het een heel vriendelijke methode die je niet belast.

Werkwijze

Aan de hand van een digitale foto of de naam en geboortedatum van je kind stem ik me af op de energie van je kind en gebruik ik o.a mijn heldere vermogens om je wat te vertellen over het jouw kind en wat er op dit moment speelt. Dit zal je verder helpen om meer inzicht te krijgen in  je kind en levert je praktische handvatten op in de opvoeding. Je hebt vaak maar een klein zetje nodig om daarna weer vol vertrouwen je kind verder te begeleiden.  Na een afstemming heb je dan ook bijna altijd het gevoel van herkenning, opluchting en kun je de juiste acties ondernemen.


Je mag per consult een aantal vragen stellen waar ik dan tijdens de afstemming verder op zal inzoomen. 

Reading = het nieuwe luisteren

In een afstemming die voor je schrijf, geeft je kind als het ware zelf de inzichten, de oplossingen en de handvatten aan. Ik luister op een energetisch niveau naar jouw kind. Ik neem de tijd om in gesprek te gaan. Ik stel vragen aan het onderbewuste deel van zijn of haar persoonlijkheid  om te weten te komen waar hij of zij graag in gehoord wil worden. Het kan hierbij gaan om uiteenlopende thema's als:

 • emoties als boosheid, angsten, verdriet
 • gezondheid
 • school
 • hooggevoeligheid
 • negatief zelfbeeld etc.  

Voordelen van een afstemming

Deze online afstemming is bedoeld om meer duidelijkheid of inzicht in je kind te krijgen. Doordat ik op afstand verbinding met je kind kan maken zijn er veel bijkomende voordelen:

 • geen reiskosten, je kind blijft gewoon in jouw vertrouwde omgeving

 • geen ongemakkelijke intake gesprekken

 • één afstemming is vaak al voldoende om meer inzicht of bevestiging te krijgen

 • het gesprek is niet aan tijd gebonden

 • de antwoorden op je vragen kun je op een ander moment nog eens rustig doorlezen.

Voor wie?

Je herkent het vast wel dat er bepaalde momenten zijn dat je kind jou meer dan gemiddeld raakt. Omdat je je zorgen maakt, hij/zij je ergert of ‘anders’ is. Je focust dan meestal erop wat er met je kind aan de hand is. Dat kan ook anders, door in plaats van naar het probleem van je kind te kijken en daar een therapeut voor te zoeken, kun samen met mij op een andere manier leren kijken naar de thema's van je kind.


Wist je dat je van lastig gedrag van je kind ook iets kan leren over jezelf? Gedrag of problemen van je kind waardoor je geraakt wordt, spiegelt vaak iets uit je onderbewuste. Een online afstemming aan de hand van de Luisterkind methode kan je direct een groot verschil maken voor jou en je kind.


Als jij in de spiegel durft te kijken, zul je meer ontdekken van jezelf en wanneer je dit gaat doen, geeft dit voor zowel jezelf als voor je kind een positieve verandering!

 € 100,-

Online Afstemming op je kind

Wat krijg je:

 • Antwoord vanuit het onderbewuste van je kind op de specifieke ingebrachte vragen
 • Uitwerking op papier (1,5 tot 2 pagina's)
 • Tips en tools voor de begeleiding van jouw kind
 • Mogelijkheid tot stellen van vragen naar aanleiding van de afstemming
 • Veilig betalen via iDeal of Bancontact