Online afstemming

Het nieuwe luisteren naar je hart

Vraag direct aan!


Over mij

Mijn naam is Jolanda de Jong (1976) , gevoelig, maar ook krachtig, altijd in voor een goed diepgaand gesprek, maar ik hou ook van lichtheid in mijn leven. Ik zoek altijd naar verbetering in mijzelf en in anderen. Ik werk graag op mijn gevoel. Ik maak via mijn hart contact met jou, zodat er verbinding ontstaat in jezelf, en dan ontstaat er vanzelf magie! Je straalt van binnenuit.


Dat was vroeger wel anders. De Perfectionist en de Denker pasten bij mij. Inmiddels weet ik dat het voortkwam uit een overlevingsmechanisme vanuit mijn (niet erkende) gevoeligheid. Ik heb veel aan zelfontwikkeling gedaan en dus weet ik veel beter wie ik werkelijk ben en wat mijn talenten zijn. En een daarvan is (kinder) fluisteraar, ook wel  intuïtief afstemmen genoemd. Ik vertel je graag meer over deze mooie methode. 

“Een afstemming is géén toekomst voorspelling

Je toekomst creëer je altijd zelf

Jij bent verantwoordelijk voor je keuzes


T

Wat is een afstemming?

Wil je weten waar bepaald gedrag vandaan komt? Wil je jezelf beter leren kennen en begrijpen. Of loop je als ouder tegen dingen aan? Heb je bepaalde levensvragen of wil je meer inzicht in een keuze of situatie? Wil je weten waar je kracht, verlangen of potentie ligt? Voor al deze vragen is een afstemming een goede oplossing. 


Alles om ons heen bestaat uit energie. Dat is inmiddels wetenschappelijk bewezen via de quantum fysica. Je ziet het vaak niet maar kunt het wel voelen…Ik vergelijk het afstemmen eigenlijk altijd met het  vinden van de juiste radiofrequentie. Wanneer je de juiste frequentie hebt gevonden, kun je de zender ontvangen. Zo hebben wij als mensen ook allemaal een frequentie en zenden we ‘signalen’ uit. Wanneer je leert naar deze signalen te luisteren, dan kun je veel informatie ontvangen.


We zijn ons er vaak niet bewust van. Bijvoorbeeld, de sfeer in een ruimte voelt goed of niet goed. Of ergens is ruzie geweest en dat voel je … of je partner komt thuis en je voelt al aan dat zijn bui niet echt positief is, zonder dat hij wat heeft gezegd.  Je kunt ook positief aanvoelen, je hoort vaak mensen zeggen die persoon heeft een mooie uitstraling…. Dat is allemaal energie.

Een online afstemming is een liefdevolle methode om via een diepere laag antwoorden en inzicht te krijgen in jezelf. Dat gebeurt via afstemming in de energie. Ik werk er al jaren met veel plezier intuitief mee. Omdat deze methode op afstand gaat, is het een heel vriendelijke methode die je niet belast.

Inzicht in jezelf

Dit online consult is bedoeld om meer duidelijkheid of inzicht in jezelf  te krijgen. Doordat ik op afstand verbinding met jou kan maken zijn er veel bijkomende voordelen:

 • geen reiskosten, je blijft gewoon in jouw vertrouwde omgeving

 • geen ongemakkelijke intake gesprekken

 • één afstemming is vaak al voldoende om meer inzicht of bevestiging te krijgen

 • het gesprek is niet aan tijd gebonden

 • de antwoorden op je vragen kun je op een ander moment nog eens rustig doorlezen.

Werkwijze

Aan de hand van een digitale foto of je naam en geboortedatum stem ik me af op jouw energie en gebruik ik o.a mijn heldere vermogens om je wat te vertellen over jouw persoonlijk proces. Dit zal je verder helpen om meer inzicht te krijgen in situaties in je leven en levert je praktische handvatten op jezelf persoonlijk te ontwikkelen. Je hebt vaak maar een klein zetje nodig om daarna weer vol vertrouwen op weg te kunnen gaan.  Na een afstemming heb je dan ook bijna altijd het gevoel van herkenning, opluchting en kun je de juiste acties ondernemen


Je mag per consult specifieke vragen stellen waar ik dan tijdens de afstemming verder op zal inzoomen. Het consult bestaat uit ongeveer uit een tot anderhalve pagina tekst of een ingesproken mp3 afhankelijk van je voorkeur.

Meer weten


  Ben je nieuwsgierig naar de kracht van een afstemming?

  Afstemmen is het nieuwe luisteren.... 

  In een afstemming die ik voor je schrijf, geef je als het ware zelf de inzichten, de oplossingen en de handvatten aan. Ik luister op een energetisch niveau naar jou innerlijk. Ik neem de tijd om in gesprek te gaan. Ik stel vragen aan het onderbewuste deel van je persoonlijkheid  om te horen wat je bezig houdt en waar je graag in gehoord wil worden. Het kan hierbij gaan om uiteenlopende thema's en het bevat altijd een positieve  en bemoedigende benadering.

€ 100,-

Online afstemming

Wat je krijgt bij deze afstemming:


 • Antwoord vanuit je onderbewuste op jouw specieke ingebrachte vragen
 • Uitwerking op papier (1,5 tot 2 pagina's) of via ingesproken MP3 bestand
 • Veilig betalen via iDeal of Bancontact