Aanbod volwassenen van Bewust Gevoelig

Door een cursus te volgen voor hooggevoeligheid of hoogsensitiviteit  

brengt balans op fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch niveau.

Bekijk de mogelijkheden

Volwassenen

Hooggevoelig

Hooggevoelig zijn is een talent met unieke kwaliteiten. Maar als je niet weet hoe je met hooggevoeligheid omgaat kun je het echt als een last ervaren. Je kunt last hebben dat je veel uit je omgeving overneemt. Je kunt uit balans raken door heftige emoties en overprikkeling en daar kun je jezelf weer erg moe en prikkelbaar door voelen


Herken jij een van de volgende klachten?

Ben je moe en overprikkeld? Heb je last van onzekerheid, negatief zelfbeeld of weinig zelfvertrouwen of wil je jezelf beschermen tegen al die prikkels van buitenaf? Verlang jij ook zo naar meer rust in je hoofd maar je voelt teveel of je zit juist teveel in je hoofd. Of wil je jezelf graag persoonlijk op een prettige manier ontwikkelen? Je bent sterker dan je zelf denkt en je hebt maar een klein zetje nodig om weer vol vertrouwen verder te gaan.

Online Basiscursus HSP:

Bij jezelf blijven

Weet je net dat je hooggevoelig bent ? Leer dan via deze online training om beter bij jezelf te blijven en overprikkeling en vermoeidheid tegen te gaan. 


Deze training is ook op locatie te volgen

Online Cursus Volg je gevoel, 

Versterk je intuïtie

Intuïtie is niet vaag!  Juist als hooggevoelig persoon is het belangrijk te leren vertrouwen op je gevoel en de informatie die jij voelt, weet, hoort, ruikt en ervaart. Leer als HSP'er in 4 lessen meer te vertrouwen op je gevoel.


Deze training is ook op locatie te volgen

Nieuw 1 op 1 intensief traject

Tijdens dit intensieve persoonlijke traject van 3 behandelingen werk je aan positiever zelfbeeld. We werken naar balans op diverse lagen, als fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

Daarnaast volg je online een aantal lessen voor het integreren van nieuwetijds kennis die tijdens dit traject op diverse manieren aan bod komen.

Dit traject is voor mensen die zich durven open stellen en echt verandering willen aangaan om hun talent te leven.

 

 Resultaat: een lichter leven, in volledige acceptatie en afstemming op jezelf. 

Online Afstemming

 In een afstemming die ik voor je schrijf, geef je als het ware zelf de inzichten, de oplossingen en de handvatten aan. Na een afstemming heb je dan ook bijna altijd het gevoel van herkenning, opluchting en kun je de juiste acties ondernemen.


Persoonlijke groei retreate

Het HSP retreate is een programma op maat waar bij je vooral gaat ontspannen en daarbij ontvang je voldoende inzichten om met jezelf aan de slag te gaan.  Wil jij op een positieve manier met je gevoeligheid om gaan en het als kwaliteit te zien en daarmee je zelf op nummer 1 zetten? Het is je zo gegund!