Aanbod volwassenen van Bewust Gevoelig

Door een cursus te volgen voor hooggevoeligheid of hoogsensitiviteit  

brengt balans op fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch niveau.

Bekijk de mogelijkheden

Volwassenen

Hooggevoelig

Hooggevoelig zijn is een talent met unieke kwaliteiten. Maar als je niet weet hoe je met hooggevoeligheid omgaat kun je het echt als een last ervaren. Je kunt last hebben dat je veel uit je omgeving overneemt. Je kunt uit balans raken door heftige emoties en overprikkeling en daar kun je jezelf weer erg moe en prikkelbaar door voelen.


Hoogsensitief ondernemen

Ook kan het zijn dat je inmiddels weet hoe je met jouw hooggevoeligheid om kunt gaan in je prive leven, maar als hoogsensitieve ondernemer juist snel uit balans raakt door te kijken naar hoe andere ondernemers hun ding doen. Je wordt onzeker en denkt dat jij niet goed genoeg bent. Echter als ervaren HSP ondernemer weet ik dat het net even anders werkt. Ik help je dan ook graag van vanuit jouw grootste kracht authentiek te ondernemen


Herken jij een van de volgende klachten?

Ben je moe en overprikkeld? Heb je last van onzekerheid, negatief zelfbeeld of weinig zelfvertrouwen of wil je jezelf beschermen tegen al die prikkels van buitenaf? Verlang jij ook zo naar meer rust in je hoofd maar je voelt teveel of je zit juist teveel in je hoofd. Of wil je jezelf graag persoonlijk op een prettige manier ontwikkelen? Je bent sterker dan je zelf denkt en je hebt maar een klein zetje nodig om weer vol vertrouwen verder te gaan.

Online Basiscursus HSP:

Bij jezelf blijven

Weet je net dat je hooggevoelig bent ? Leer dan via deze online training om beter bij jezelf te blijven en overprikkeling en vermoeidheid tegen te gaan. 


Deze training is ook op locatie te volgen

Online Cursus

Volg je gevoel

Versterk je intuïtie

Intuïtie is niet vaag!  Juist als hooggevoelig persoon is het belangrijk te leren vertrouwen op je gevoel en de informatie die jij voelt, weet, hoort, ruikt en ervaart. Leer als HSP'er in 4 lessen meer te vertrouwen op je gevoel.


Deze training is ook op locatie te volgen

Traject HSP ondernemer


Tijdens dit persoonlijke traject van 3 transformatie sessies werk je jezelf naar meer zelfvertrouwen en een positiever zelfbeeld. We werken naar balans op diverse lagen, fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch niveau. 

Dit traject is voor mensen die zich durven open stellen en verandering willen aangaan om hun talent te leven, .

 

 Resultaat: een lichter leven, in volledige acceptatie en afstemming op jezelf zodat jij op jouw manier de wereld een stukje mooier maakt. 

Transformatie sessie

De 1 op 1 transformatie sessie van 60-90 minuten is een combinatie van coaching en therapie. Je brengt je hoofd en lijf weer met elkaar in verbinding. We gaan concreet aan de slag met je vraag of intentie. We onderzoeken waar de energiestroom in jou geblokkeerd is geraakt. Ik vertrouw in deze sessies op jouw innerlijk weten. Alle antwoorden zitten tenslotte al in je :-)


Resultaat: Meer innerlijke rust, zelfvertrouwen en zelfwaardering

Stralend jezelf zijn*

* Dit membership is voor gevoelige mensen die graag een aantal zelfhulp tools willen leren gebruiken om uit hun hoofd te gaan en vanuit hun hart het leven vorm te geven. Jij verlangt naar:

  • een positiever zelfbeeld
  • plezierige kennis over HSP & Bewustzijn  
  • energetische blauwdruk van jezelf (Human Design)
  • tools om het zenuwstelstel te ontspannen, los te laten en met emoties om te gaan
  • meer levensvreugde, energie en positiviteit ervaren
  • niet alleen vanuit je hoofd leven maar verbinden met je hart, je lichaam en je intuïtie op een praktische manier.

Zo ben je niet afhankelijk van een therapeut om je goed te voelen.

Online Afstemming

 In een afstemming die ik voor je schrijf, geef je als het ware zelf de inzichten, de oplossingen en de handvatten aan. Na een afstemming heb je dan ook bijna altijd het gevoel van herkenning, opluchting en kun je de juiste acties ondernemen.Gratis tips voor HSP volwassenen


Ontvang nu mijn gratis e-book

volwassenen

Gratis Tips voor HSP

volwassenen