Aanbod volwassenen van Bewust Gevoelig

Door een cursus te volgen voor hooggevoeligheid of hoogsensitiviteit  

brengt balans op fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch niveau.

Bekijk de mogelijkheden

Volwassenen

Hooggevoelig

Hooggevoelig zijn is een talent met unieke kwaliteiten. Maar als je niet weet hoe je met hooggevoeligheid omgaat kun je het echt als een last ervaren. Je kunt last hebben dat je veel uit je omgeving overneemt. Je kunt uit balans raken door heftige emoties en overprikkeling en daar kun je jezelf weer erg moe en prikkelbaar door voelen


Herken jij een van de volgende klachten?

Ben je moe en overprikkeld? Heb je last van onzekerheid, negatief zelfbeeld of weinig zelfvertrouwen of wil je jezelf beschermen tegen al die prikkels van buitenaf? Verlang jij ook zo naar meer rust in je hoofd maar je voelt teveel of je zit juist teveel in je hoofd. Of wil je jezelf graag persoonlijk op een prettige manier ontwikkelen? Je bent sterker dan je zelf denkt en je hebt maar een klein zetje nodig om weer vol vertrouwen verder te gaan.

Basiscursus HSP:

Bij jezelf blijven

Weet je net dat je hooggevoelig bent ? Leer dan om beter bij jezelf te blijven en overprikkeling en vermoeidheid tegen te gaan. 

Cursus Volg je gevoel, 

Versterk je intuïtie

Intuïtie is niet vaag!  Juist als hooggevoelig persoon is het belangrijk te leren vertrouwen op je gevoel en de informatie die jij voelt, weet, hoort, ruikt en ervaart.

Retreate 1 op 1

Tijdens het HSP retreate ontspan en relax je vooral. Je leert wat je hooggevoeligheid inhoudt. En vooral wat je er zelf aan kan doen om op een positieve manier met je gevoeligheid om te gaan en het als kwaliteit te zien

Online Afstemming

 In een afstemming die ik voor je schrijf, geef je als het ware zelf de inzichten, de oplossingen en de handvatten aan. Na een afstemming heb je dan ook bijna altijd het gevoel van herkenning, opluchting en kun je de juiste acties ondernemen.


HSP leefstijl programma

Ervaar je stress? Verlang je naar innerlijke rust en wil je meer energie Ontdek hoe je door het inzetten van 6 basispijlers niet alleen je energie maar ook je gezondheid op fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch niveau een flinke boost kunt geven.

Basis cursus Healy gebruik

Een praktische online training over het gebruik van Healy.  Heb jij elders een Healy aangeschaft maar mis je kennis en uitleg? Deze training neemt je stap voor stap mee in kennis en gebruik van healy. Op www.bewustgevoelig.nl/healy vind je meer informatie over het healy apparaat

arrow_drop_up arrow_drop_down