Online basiscursus HSP

bij jezelf blijven!

effectief bij stress, angst en overprikkeling

Start vandaag nog!

Herken jij deze signalen bij jezelf?

Ben je gevoelig en vind je het lastig om bij jezelf te blijven?

Ben je niet goed genoeg?

Heb je last van onzekerheid?

Betrek je vaak alles op jezelf?

Neem je snel gevoelens van anderen over?

Zoek je de oplossing steeds buiten jezelf?

Maak van je last een positieve kracht

Hooggevoelig zijn is een talent met unieke kwaliteiten. Maar als je niet hebt geleerd hoe deze mooie eigenschappen kunt gebruiken, kan het soms nog voelen als een worsteling. Zo kan je last hebben van onzekerheid, niet goed genoeg voelen of weinig zelfvertrouwen. Of Je neemt veel emoties en gevoelens over van mensen uit je omgeving. 


Wanneer je nog niet zoveel weet over HSP of je nog steeds onbewust snel emoties en gevoelens uit je omgeving overneemt kan het behoorlijk zwaar voelen. Daarom vind ik het zo belangrijk om kennis over HSP met je te delen, 

én nog belangrijker hoe  energie werkt. Daar kun je namelijk heel veel voordelen uit halen als hooggevoelig persoon. Wanneer je jouw hooggevoeligheid positief kunt zien, leer je jouw unieke kwaliteiten te waarderen.  

In deze online cursus leer je niet alleen wat je moet weten over hoogsensitiviteit maar ook het juist gebruiken van energie op een positieve manier om snel een basis te creëren om bij echt jezelf te blijven.

Soms staan je gevoel en je verstand ver uit elkaar, je blijft maar malen en piekeren. Je verlangt naar innerlijke rust.

Stop met vechten

Richt al je aandacht op wat je wèl wilt!

Haal het beste in jezelf naar boven!

Mijn naam is Jolanda de Jong,  Sensitherapeut, gevoelig van aard en altijd op zoek naar oplossingen om het leven voor gevoelige mensen aangenamer te maken.  Door de jaren heen heb ik honderden kinderen, volwassenen en professionals mogen begeleiden als (energetisch) Sensi Plus therapeut  of via afstemmingen. Ik neem je tijdens deze training graag mee op reis naar je gevoel. om HSP op een luchtige en positieve manier in te kunnen zetten.  Mijn missie is dan ook mensen te inspireren om weer te gaan stralen van binnenuit door het inzetten je eigen kracht. Naast wetenschappelijke kennis deel ik juist ook mijn eigen kennis en ervaringen over het werken met energie en dat op een nuchtere en praktisch toepasbare manier.

Wat leer je in deze cursus?

 • Je leert wat hooggevoeligheid is en welke types er zijn
 • Je ontdekt de positieve eigenschappen en de valkuilen van HSP
 • Je krijgt inzicht in oefeningen om beter te kunnen aarden
 • Je leert hoe je met stress en overprikkeling om kunt gaan
 • Je leert hoe je beter bij jezelf kunt blijven
 • Je leert hoe je geen last meer hebt van anderen, hun energie en hun emoties
 • Je leert hoe je beter los kunt laten
 • Je krijgt meer rust in je hoofd, zodat je dag niet meer bepaald wordt door de stroom van jouw gedachten
 • Je wordt blijer, lichter en gelukkiger met jezelf

Rust en vertrouwen

Gelukkig heb ik inmiddels geleerd om mijn gevoeligheid in te zetten als kracht en dat geeft rust en vertrouwen. Ik laat je weer voelen en ervaren wie je bent en wat je wilt.  Dit geeft rust in je hoofd en ontspanning in je lijf. Je houdt meer energie over voor de dingen die écht belangrijk voor je zijn!


Door Bewust Gevoelig te zijn creeer je zelfvertrouwen, plezier en bewustwording van je unieke talenten als gevoelig mens. Het doel? Van hoofd naar hart en te worden wie je zelf wilt zijn en daarmee anderen inspireren het zelfde te doen!

Online cursus HSP in je eigen energie

Wat je krijgt bij deze online cursus:

 • Deel 1 Hooggevoeligheid: basis theorie HSP, HSP testen, eigenschappen en valkuilen, aarden, overprikkeling, malen en piekeren
 • Deel 2, HSP bij jezelf blijven: Hoe werkt energie? Energie aftappers, Zelfliefde en beschermingstechnieken
 • Deel 3: diverse oefeningen om bij jezelf te blijven
 • Alle downloads van tekst, audio, video
 • 24/7 toegang tot online leeromgeving, ook via app op mobiel toegankelijk

Zij gingen je al voor....

Ik loop te stralen

Wat een mooie en fijne cursus is het, ik voel me helemaal blij, vol energie en heb het gevoel dat ik loop te stralen. Je brengt het zo goed en duidelijk over, ik vind het echt bijzonder. Dank je wel!


Jolanda, 38 jaar

Bruikbare oefeningen

De cursus was erg leerzaam en heeft mij veel bruikbare oefeningen geleerd, maar raakte mij ook. Jolanda ging heel goed om met de vragen die ik had en hielp me hierbij. Het is een grote meerwaarde dat de tekst in podcast, PDF en via een app  te vinden zijn zodat ook zonder computer  het een en ander nog kunt raadplegen.

Tineke, 34 jaar

Ontspannen lichaam

Ik vond het een fijne leerzame cursus. Het voelt een stuk ontspannender in mijn lichaam. Heb ook al elke dag wat oefeningen gedaan. Het is echt de moeite waard om deze training te volgen. Bedankt!

Monique, 45 jaar