Verlang jij naar

rust in je hoofd en een tevreden gevoel in jezelf?

1 op 1 Transformatie sessie

Op dit moment neem ik wegens drukte een beperkt aantal cliënten aan.

Het is niet helemaal uit te leggen maar ik combineer mijn intuïtieve talenten en de kracht van jouw onderbewuste. Daarom weet ik of ík de juiste persoon ben voor jou op dit moment. Is er geen sessie beschikbaar? 

Ga dan vast aan de slag met een van mijn online trainingen of meld je aan voor het High Vibe memberschip. Je hebt dan niet gelijk een 1 op 1 sessie maar je kunt wel direct aan de slag met jouw energie balanceren, emoties, gevoelens, angsten of belemmerende overtuigingen. Dat ruimt lekker op. 

95% van wat je denkt, voelt en doet bepaalt je leven. Je hebt dus altijd een keuze. Gebruik zelf de tools die ik dagelijks in de praktijk inzet voor balans en flow en een gelukkig leven.

Transformatie methoden

Sensi Plus therapie
Ontspanningsmassage en drukpunten
EFT en Diepte transformatie technieken

Ballast loslaat technieken

Eerste hulp bij onrust methodiek

1 op 1 Transformatie sessie is effectief bij:

Hooggevoeligheid

Alleen geboren tweeling

Je uniekheid leven

Piekeren, innerlijke onrust

Hoofdpijn, buikpijn, rugpijn

Paniekaanvallen

Slapeloosheid

Angst, verdriet, boosheid

stress gerelateerde klachten

Negatief zelfbeeld

Laag zelfvertrouwen

Gejaagdheid

Meer inzicht in jezelf?

Ons lichaam is een bibliotheek van alles wat we meegemaakt hebben in ons leven. Alles wordt opgeslagen. Alles wat ooit geparkeerd is, soms achter een deur met een groot slot, vraagt op een bepaald moment om gezien, erkend en gevoeld te worden. Een emotie die (onbewust) onderdrukt wordt, is als een bal die je onder water wilt houden; je doet zo je best de bal onder water te houden maar ergens wil hij naar boven komen. Het woord emotie is herleid van E-motion; energie in beweging. En emoties die er mogen zijn, komen op, komen tot een hoogtepunt en ebben weer weg. Al met al duurt dit maximaal twee minuten. Emoties die achter slot en grendel zitten, zorgen voor blokkades. Dit geeft klachten. Als je jouw emoties hoe klein ook de ruimte geeft krijg je letterlijk meer lucht en de energie stroomt weer beter. 


Aan het begin van een behandeling wordt er aan de hand van een standaard meetprotocol uitgemeten (met een biosensor) welke behandeling je nodig hebt om je issues aan te pakken. Een behandeling kan één tot maximaal twee uur duren en vindt plaats op de een stoel en/of behandeltafel. Tijdens de behandeling kun je geheel gekleed blijven.


Wist je dat een transformatie sessie ook uitermate geschikt is als je geen klachten ervaart maar juist op zoek bent naar jezelf en wat je unieke talenten zijn? Ik help graag mensen die met zichzelf aan de slag willen gaan. Die zichzelf willen veranderen, die in hun kracht en positiviteit willen staan zodat zij weer een lichtje zijn voor andere mensen.

De behandeling is heel ontspannend, zet jezelf weer in je kracht en geeft inzichten in wie je werkelijk bent en heeft op die manier een positieve werking. Ik zeg altijd:

 het is een APK voor je lichaam en geest!


Transformatie sessie

Tijdens de eerste afspraak meet ik met een biosensor uit waar je behoefte aan hebt op dat moment om door je thema heen te werken. Er worden een vaak aantal van de onderstaande methodieken gecombineerd voor het beste resultaat:

Intuïtieve coaching

Via mijn invoelingsvermogen creëer ik helderheid  rondom het thema. Het is een effectief onderdeel van mijn behandeling omdat ik je help een spiegel voor te houden om samen met jou tot waardevolle inzichten te komen.

Energie balanceren

Hiermee wordt de verdeling van de energie over het lichaam gecorrigeerd en het energie verzamelpunt weer op de juiste plek gezet.

Holistic Pulsing

Deze zachte massage techniek is geschikt voor jong en oud en brengt problemen aan het licht en werkt ondersteunend in het proces. Tijdens het pulsen word je heerlijk gerekt, geschud en zachtjes bewogen. Het is een zachte manier om tot ontspanning te komen. Voor kinderen is het heerlijk om gepulst te worden. Kinderen staan onder grote druk, ze passen niet altijd in het plaatje zoals de maatschappij verlangt. De massage biedt de gelegenheid om spanning los te laten en dichter bij zichzelf te komen, waardoor ze o.a. meer vertrouwen krijgen en beter (in)slapen.

Ontspanningsmassage, aromatherapie en drukpunten

Zowel lichaam als hoofd hebben behoefte aan ontspanning. Een massage met aromatherapie helpt het contact met en het vertrouwen in je lichaam herstellen. Maar ook kan een ontspannen massage symptomen als pijn, vermoeidheid, slapeloosheid, eenzaamheid en stress verminderen. Door zachtjes te drukken op de meridiaanpunten werken we aan achterliggende thema’s waardoor de geblokkeerde energie weer gaat stromen en het zelfhelende vermogen van het lichaam snel op gang gebracht worden.

E.F.T.

De Emotional Freedom Technique is een kloptechniek op de meridiaanpunten, gericht op het vrijmaken van emotionele lading zoals angst, verdriet en trauma’s.

Diepte Transformatie en Ballast loslaat technieken

Met deze techniek worden blokkades opgespoord in je onderbewuste. We omzeilen via deze manier bewust onze mind, die vaak de boosdoener is van problemen die je ervaart aan de hand van onverwerkte emoties, angsten, belemmerende overtuigingen en gedragspatronen, of energetische verbindingen met andere mensen, invloeden en belastende energieën. Door simpele techniek kun je in korte tijd veel ballast op een prettige manier loslaten en dit geeft opluchting in lichaam en geest. 

Edelsteen therapie

Edelstenen zijn ondersteunend bij verschillende processen. Door gebruik van verschillende stenen uit de natuur wordt deze methode vaak als prettig ervaren.

Emotionele codes kraken

Alle ballast die je lichamelijk en energetisch nog met je meedraagt en je niet meer dient haal je uit je lichaam en energiesysteem kan ontladen. Je drukt als het ware op de delete knop om je harde schijf op te schonen. Wanneer je je harde schijf opschoont kun je je voorstellen dat er meer ruimte is voor alle andere programma’s die op je harde schijf draaien. Hierdoor ontstaat meer ruimte, rust en overzicht, zowel in hoofd als lijf. 

Stress release

Dit is een techniek waarbij onbewuste belemmeringen kunnen worden opgeheven, zonder daar specifieke kennis van te hebben of details van te weten. Deze belemmeringen zijn vaak (onbewust) ontstaan door gebeurtenissen in het verleden en spelen in het huidige leven op een onbewust niveau een negatieve rol. Hierdoor kan spanning, stress en onbalans ontstaan met daaraan gekoppeld ongewenst gedrag.

Alles is erop gericht jouw te helpen bewust te maken van wie je  in essentie bent. Ik ben er om jouw een stukje te begeleiden om weer te gaan stralen van binnenuit door het inzetten je eigen kracht en de universele kracht die je kunt inzetten en dat op een laagdrempelige manier.


Na de behandeling bekijk ik of je nog ondersteuning nodig hebt, dit kan bijvoorbeeld met een voedings- en intolerantie meeting, (tijdelijk) dieet, of een aanvulling met natuurlijke remedies, vitaminen en/of mineralen.

Op mijn intuïtie afgaan

"Bedankt voor je uitstekende behandeling om mijn oude negatieve emoties te verwerken. Het was heftig, want er kwam zoveel uit! Maar nu voel ik me stukken beter. Ik heb ook geleerd dat ik op mijn intuïtie kan afgaan, iets wat ik eerder niet durfde. Ik gebruik de EFT methode nu elke dag, het helpt me om emoties direct een plek te geven"

Rust in mijn hoofd

“Voor het eerst een Sensiplus behandeling ontvangen, ik vond het heel bijzonder. Ook heel verrassend, als denker en ‘binnenvetter’ blijkt dat je toch te veel emoties wegstopt. De 2 dagen na de behandeling waren eerlijk gezegd niet leuk (emoties), maar nu heerlijk rust in mn hoofd. En dat is heel fijn! Bedankt voor deze bijzondere behandeling”

Wat een ontlading

 “Anderhalve week geleden heb ik een Sensiplus Sessie behandeling van jou gehad,en dit als heel bijzonder ervaren, het voelde gelijk goed en vertrouwd, tijdens de sessie kwamen er emoties naar boven, waarvan ik niet wist dat zij er zaten! Daarna voelde ik een heerlijke ontspanning over me heen komen, en dat is iets wat moeilijk is voor mij, ik kan me altijd moeilijk ontspannen omdat ik altijd de touwtjes in handen wil houden. Wat een ontlading, maar wat ook een heerlijk gevoel als de drukte uit je hoofd, en de spanning uit je lijf verdwijnt. Ik heb me nog dagen lang heel relaxt gevoeld, echt super!!"

Alles op een rijtje

 • Lichaamsgerichte behandeling met coaching gecombineerd met tips en tools voor een ontspannen leven in flow
 •  Begeleiding om weer te gaan stralen van binnenuit
 • Inzetten van je eigen unieke kracht en de universele kracht op een laagdrempelige manier
 • Meer rust, balans en vertrouwen
 • Kortdurende behandeling, na 1 tot 3 behandelingen al resultaat
 • Vergoeding mogelijk via aanvullende verzekering voor Alternatieve geneeswijze
 • Aangesloten als complementair therapeut bij beroepsvereniging BATC
€ 75,-- per uur* 

1 op 1 Transformatie sessie


 • Transformatie sessie combinatie coaching & therapie in de praktijk in Ede
 • Tips en tools voor een ontspannen leven in flow
 • Vergoeding mogelijk aanvullende verzekering Alternatieve geneeswijzen ( aangesloten bij beroepsvereniging BATC)
 • *Let op: Eerste behandeling altijd 1,5 - 2 uur (houdt hier rekening mee)


Middelen zijn € 15,00 per stuk en niet inbegrepen in de prijs. 

Deze zijn tijdelijk wel noodzakelijk voor een goede start van je lichamelijke of geestelijke gezondheid!