arrow_drop_up arrow_drop_down

Verlang jij naar rust, vertrouwen en meer energie?

Heb jij jezelf ooit afgevraagd wat je lichaam of dat van je kind je influistert? Wil je meer inzicht in je klacht? En wil je de oorzaak achterhalen om zo de balans op fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch niveau te herstellen?


Een Sensi+ Sessie is effectief bij:

  • Hooggevoeligheid
  • Slapeloosheid
  • Burn-out of vermoeidheid
  • Allergie, eczeem, jeuk
  • Laag zelfvertrouwen
  • Laag zelfbeeld
  • emoties als angst, verdriet, boosheid
  • Depressie
  • Trauma verwerking
  • Fysieke klachten als hoofdpijn, buikpijn, rugpijn etc

Behandeling

Aan het begin van een behandeling wordt er aan de hand van een standaard meetprotocol uitgemeten (met een biosensor) welke behandelingen je nodig hebt om je klachten aan te pakken. Tijdens de behandeling kun je geheel gekleed blijven. Onderdelen van de behandeling kunnen zijn:

Holistic Pulsing

Deze zachte massage techniek is geschikt voor jong en oud en brengt problemen aan het licht en werkt ondersteunend in het proces. Tijdens het pulsen word je een half uurtje heerlijk gerekt, geschud en zachtjes bewogen. Het is een zachte manier om tot ontspanning te komen. Voor kinderen is het heerlijk om gepulst te worden. Kinderen staan onder grote druk, ze passen niet altijd in het plaatje zoals de maatschappij verlangt. De massage biedt de gelegenheid om spanning los te laten en dichter bij zichzelf te komen, waardoor ze o.a. meer vertrouwen krijgen en beter (in)slapen.


Massage en drukpuntenmassage

Zowel lichaam als hoofd hebben behoefte aan ontspanning. Een massage helpt het contact met en het vertrouwen in je lichaam herstellen. Maar ook kan een ontspannen massage symptomen als pijn, vermoeidheid, slapeloosheid, eenzaamheid en stress verminderen. Door zachtjes te drukken op de meridiaanpunten werken we aan achterliggende thema’s waardoor de geblokkeerde energie weer gaat stromen en het zelfhelende vermogen van het lichaam snel op gang gebracht worden.


E.F.T.

De Emotional Freedom Technique is een kloptechniek op de meridiaanpunten, gericht op het vrijmaken van emotionele lading zoals angst, verdriet en trauma’s.

Diepte Transformatie en vingerreflexologie

Met deze techniek worden blokkades opgespoord in je onderbewuste. Je kunt daarbij denken aan onverwerkte emoties, angsten, belemmerende overtuigingen en gedragspatronen, maar ook aan energetische verbindingen met andere mensen, invloeden en belastende energieën.


Edelsteen therapie

Een Edelsteenlegging op en rond het lichaam is ondersteunend bij verschillende processen. Door gebruik van verschillende stenen uit de natuur wordt deze methode vaak als prettig ervaren

Na de behandeling bekijk ik of je nog ondersteuning nodig hebt, dit kan bijvoorbeeld met een voedings- en intolerantie meeting, (tijdelijk) dieet, of een aanvulling met natuurlijke remedies, vitaminen en/of mineralen.


Kleuren therapie

Kleurentherapie ofwel kleurenpunctuur is een vorm van lichttherapie. Tijdens de behandeling wordt er een speciale lichtpen op (acupunctuur)punten en zones op de huid geplaatst. Afhankelijk van de analyse en klacht wordt een specifieke kleur ingestraald. De huid neemt deze licht- en kleurimpulsen op waarna lichaamscellen en meridianen de informatie doorgeven aan organen en fysiologische systemen. Verstoringen in het lichaam worden zo geharmoniseerd. Het licht en de kleur beïnvloeden direct het natuurlijke levensritme. Het zet zowel lichamelijke als geestelijke helende processen op gang.


Klik hier voor Tarief van de behandeling

Ervaringen

“Je hebt mij erg goed, doeltreffend en heel prettig geholpen. Ik voel me bevrijd, opgeladen, licht en weer lekker in mijn vel. Ik vond de behandeling heel bijzonder en wist niet goed wat ik moest verwachten. Maar het was boven verwachting hoe goed het werkt. Je gaat heel zuiver om met alles en dat maakt het nog zoveel krachtiger. Ik kan iedereen die even in de knoop zit, of is vast gelopen of wat het probleempje ook mag zijn, echt aanraden bij Jolanda langs te gaan. Ze doet haar werk gewoon heel goed. Bedankt voor je hulp. Ik ben blij dat je op mijn pad bent gekomen”


“Hoi Jolanda, anderhalve week geleden heb ik een Sensiplus Sessie behandeling van jou gehad,en dit als heel bijzonder ervaren, het voelde gelijk goed en vertrouwd, tijdens de sessie kwamen er emotie`s naar boven, waarvan ik niet wist dat zij er zaten! Daarna voelde ik een heerlijke ontspanning over me heen komen, en dat is iets wat moeilijk is voor mij, ik kan me altijd moeilijk ontspannen omdat ik altijd de touwtjes in handen wil houden. De reactie was heftig, wat een emoties, wat een ontlading, maar wat ook een heerlijk gevoel als de drukte uit je hoofd, en de spanning uit je lijf verdwijnt ? Ik heb me nog dagen lang heel relaxt gevoeld, echt super!! Ik weet dat ik nog veel moet leren, waarvan loslaten een hele belangrijke is. Daar ga ik aan werken! Nogmaals hartelijk bedankt”


Hoi Jolanda, “Bedankt voor de behandeling. Ik vind het nog steeds vreemd hoe het kan dat jij kunt voelen waar ik iets voel…. Het heeft wel gewerkt. Ik voelde me zaterdag nog wel vermoeid en zwaar in mij armen en benen. Zondag was ik echt helemaal uitgerust. Ook nu voel ik me een stuk rustiger in mijn hoofd. Ondanks het feit dat je niet zo veel mocht doen vanuit de meting, heeft het toch effect gehad. Super”


“Sensitherapie voor het eerst ervaren! Zonder te overdrijven de fijnste therapie en therapie-sessie ooit. Als extreme denker ben ik een kei in het blokkeren van gevoel. Juist door je bewust te zijn daarvan, vaste denkpatronen te doorbreken en door negatieve gedachten over jezelf (ik ben niet goed genoeg, ik baal van mijn keuzes), om te zetten naar positiviteit, merk ik nu al (na 2 dagen) dat het me goed doet. De combi van verschillende soorten werkvormen, die voor elke persoon weer anders zijn, is echt een verademing. Ook al brengt het heftige reacties of emoties bij je los, toch voel je je erna een stuk lichter. Je hebt meer zelfvertrouwen en zelfwaardering en ineens kijk je met een andere bril naar dingen. Was een leuke en bijzondere ontmoeting met Jolanda en daar ben ik dankbaar voor. Jolanda, ik hoop je snel weer te ontmoeten. Succes met de sessies, je hebt echt verstand van zaken, je past je kennis goed toe en je gevoel klopt gewoon. Knap hoor!”


“Bedankt voor de 2 behandelingen voor Bas, het heeft echt ontzettend geholpen, die Sensiplus therapie behandeling. Bas is veel rustiger en slaapt stukken beter! We masseren hem nu elke avond voordat hij gaat slapen”


“Via via kwam ik bij je terecht vanwege de slaapproblemen van mijn peuterzoon. Hij heeft de behandeling als zeer prettig ervaren en praat er nog steeds over! Vanwege de link tussen ouder en kind raadde jij mij aan om zelf ook eens op de bank te komen liggen. De behandeling was in 1 woord: verfrissend! Een kruising tussen een bezoek aan de schoonheidsspecialiste voor een fijne massage, een persoonlijkheidstest en een sessie met een psycholoog. Ik werd me bewust gemaakt van de invloed van (op het eerste gezicht onbenullige) herinneringen die mijn dagelijkse functioneren beïnvloeden. En niet alleen mijn functioneren, maar ook dat van mijn kinderen. De gedachte erachter is dat je als ouder ook onbewust je eigenaardigheden en angsten op je kind over kan brengen. Dit kan bij het kind klachten veroorzaken zoals… slaapproblemen!


Ik kan sensiplus therapie echt voor iedereen aanraden! Mijn zoon slaapt beter en ik kijk uit naar onze volgende sessie :-) Nogmaals dank, je hebt ons leven een stuk rijker gemaakt!”


“Voor het eerst een Sensiplus behandeling ontvangen, ik vond het heel bijzonder. Ook heel verrassend, als denker en ‘binnenvetter’ blijkt dat je toch te veel emoties wegstopt. De 2 dagen na de behandeling waren eerlijk gezegd niet leuk (emoties), maar nu heerlijk rust in mn hoofd. En dat is heel fijn! Bedankt voor deze bijzondere behandeling”


“Het is 5 dagen geleden dat ik een Sensitherapie behandeling van je heb gekregen. Ik was heel benieuwd wat mij te wachten stond. Ik heb nl. al verschillende behandelingen ondergaan om mijn fybromyalgie probleem te verlichten. Wat ik erg fijn vond is dat er na de test een behandeling uitkwam waar ik nog nooit van had gehoord. Een holistische massage (schudden, wiegen). Het was heel bijzonder, omdat ik normaal heel gespannen in mijn lichaam zit. Tijdens de behandeling voelde ik al heel snel dat alle spanning uit mij wegvloeide dat was fantastisch zelfs mijn geest was rustig terwijl ik een echte denker ben. Ook de edelsteen behandeling was erg fijn. Ik wil je nogmaals hartelijk bedanken voor deze behandeling”


Bedankt voor je uitstekende behandeling om mijn oude negatieve emoties te verwerken. Het was heftig, want er kwam zoveel uit! Maar nu voel ik me stukken beter. Ik heb ook geleerd dat ik op mijn intuïtie kan afgaan, iets wat ik eerder niet durfde. Ik gebruik de EFT methode nu elke dag, het helpt me om emoties direct een plek te geven


“Ik vond het leerzaam en erg leuk om je te leren kennen. Je bent een bijzonder mens”


“Sensitherapie inclusief massage voor mijn dochter Jill was voor haar en zelfs voor mij een hele ervaring. Ze uit zich veel rustiger in haar doen en laten. Ze heeft het zelf als erg prettig ervaren en ze wil zeker vaker komen. Wij willen jou daarom nogmaals bedanken.

Heb je nog vragen?

Of wil jij starten met sensitherpie? Neem dan  contact met ons op.