Verlang jij naar rust en meer energie?


Start vandaag nog!

Over mij

Jarenlang worstelde ik met mijn gevoeligheid. Ik wist niet dat ik zo gevoelig was, en snel emoties en gevoelens van anderen kon ovenemen. Later toen ik me in HSP verdiepte vielen alle puzzelstukjes in elkaar. Ik heb mijzelf ontwikkeld tot natuurgeneeskundig energetisch therapeut en van hooggevoeligheid mijn expertise gemaakt. Hooggevoeligheid wordt nog vaak in de hoek gezet van zweverigheid. Er wordt vaak in hokjes gedacht en de valkuilen en negatieve eigenschappen belicht. Dat kan ook anders. 

Sensitherapie is effectief bij:

Hooggevoeligheid

Burn-out

Hoogsensitiviteit

Piekeren, innerlijke onrust

Hoofdpijn, buikpijn, rugpijn

Paniekaanvallen

Slapeloosheid

Angst, verdriet, boosheid

stress gerelateerde klachten

Negatief zelfbeeld

Laag zelfvertrouwen

Gejaagdheid

Op mijn intuïtie afgaan

"Bedankt voor je uitstekende behandeling om mijn oude negatieve emoties te verwerken. Het was heftig, want er kwam zoveel uit! Maar nu voel ik me stukken beter. Ik heb ook geleerd dat ik op mijn intuïtie kan afgaan, iets wat ik eerder niet durfde. Ik gebruik de EFT methode nu elke dag, het helpt me om emoties direct een plek te geven"

Rust in mijn hoofd

“Voor het eerst een Sensiplus behandeling ontvangen, ik vond het heel bijzonder. Ook heel verrassend, als denker en ‘binnenvetter’ blijkt dat je toch te veel emoties wegstopt. De 2 dagen na de behandeling waren eerlijk gezegd niet leuk (emoties), maar nu heerlijk rust in mn hoofd. En dat is heel fijn! Bedankt voor deze bijzondere behandeling”

Wat een ontlading

 “Anderhalve week geleden heb ik een Sensiplus Sessie behandeling van jou gehad,en dit als heel bijzonder ervaren, het voelde gelijk goed en vertrouwd, tijdens de sessie kwamen er emoties naar boven, waarvan ik niet wist dat zij er zaten! Daarna voelde ik een heerlijke ontspanning over me heen komen, en dat is iets wat moeilijk is voor mij, ik kan me altijd moeilijk ontspannen omdat ik altijd de touwtjes in handen wil houden. Wat een ontlading, maar wat ook een heerlijk gevoel als de drukte uit je hoofd, en de spanning uit je lijf verdwijnt. Ik heb me nog dagen lang heel relaxt gevoeld, echt super!!"

Meer inzicht in en de oorzaak van je klacht weten

Ons lichaam is een bibliotheek van alles wat we meegemaakt hebben in ons leven. Alles wordt opgeslagen. Alles wat ooit geparkeerd is, soms achter een deur met een groot slot, vraagt op een bepaald moment om gezien, erkend en gevoeld te worden. Een emotie die (onbewust) onderdrukt wordt, is als een bal die je onder water wilt houden; je doet zo je best de bal onder water te houden maar ergens wil hij naar boven komen. Het woord emotie is herleid van E-motion; energie in beweging. En emoties die er mogen zijn, komen op, komen tot een hoogtepunt en ebben weer weg. Al met al duurt dit ongeveer twee minuten. Emoties die achter slot en grendel zitten, zorgen voor blokkades. Dit geeft klachten. Als je jouw emoties de ruimte geeft krijg je letterlijk meer lucht en de energie stroomt weer beter. 


Aan het begin van een behandeling wordt er aan de hand van een standaard meetprotocol uitgemeten (met een biosensor) welke behandelingen je nodig hebt om je klachten aan te pakken. Een behandeling kan één tot twee uur duren. Een behandeling vindt plaats op de behandeltafel. Tijdens de behandeling kun je geheel gekleed blijven.


Wist je dat een SensiPlus-behandeling ook effectief is bij weinig klachten... De behandeling is heel ontspannend en heeft op die manier een preventieve werking. Ik zeg altijd

het is een APK voor je lichaam en geest!


Sensi plus therapie 

Energie balanceren

Hiermee wordt de verdeling van de energie over het lichaam gecorrigeerd en het energie verzamelpunt weer op de juiste plek gezet.

Holistic Pulsing

Deze zachte massage techniek is geschikt voor jong en oud en brengt problemen aan het licht en werkt ondersteunend in het proces. Tijdens het pulsen word je een half uurtje heerlijk gerekt, geschud en zachtjes bewogen. Het is een zachte manier om tot ontspanning te komen. Voor kinderen is het heerlijk om gepulst te worden. Kinderen staan onder grote druk, ze passen niet altijd in het plaatje zoals de maatschappij verlangt. De massage biedt de gelegenheid om spanning los te laten en dichter bij zichzelf te komen, waardoor ze o.a. meer vertrouwen krijgen en beter (in)slapen.

Massage, aromatherapie en drukpuntenmassage

Zowel lichaam als hoofd hebben behoefte aan ontspanning. Een massage met aromatherapie helpt het contact met en het vertrouwen in je lichaam herstellen. Maar ook kan een ontspannen massage symptomen als pijn, vermoeidheid, slapeloosheid, eenzaamheid en stress verminderen. Door zachtjes te drukken op de meridiaanpunten werken we aan achterliggende thema’s waardoor de geblokkeerde energie weer gaat stromen en het zelfhelende vermogen van het lichaam snel op gang gebracht worden.

E.F.T.

De Emotional Freedom Technique is een kloptechniek op de meridiaanpunten, gericht op het vrijmaken van emotionele lading zoals angst, verdriet en trauma’s.

Diepte Transformatie en vingerreflexologie

Met deze techniek worden blokkades opgespoord in je onderbewuste. Je kunt daarbij denken aan onverwerkte emoties, angsten, belemmerende overtuigingen en gedragspatronen, maar ook aan energetische verbindingen met andere mensen, invloeden en belastende energieën.

Edelsteen therapie

Een Edelsteenlegging op en rond het lichaam is ondersteunend bij verschillende processen. Door gebruik van verschillende stenen uit de natuur wordt deze methode vaak als prettig ervaren. Na de behandeling bekijk ik of je nog ondersteuning nodig hebt, dit kan bijvoorbeeld met een voedings- en intolerantie meeting, (tijdelijk) dieet, of een aanvulling met natuurlijke remedies, vitaminen en/of mineralen.


Kleuren therapie

Kleurentherapie ofwel kleurenpunctuur is een vorm van lichttherapie. Tijdens de behandeling wordt er een speciale lichtpen op (acupunctuur)punten en zones op de huid geplaatst. Afhankelijk van de analyse en klacht wordt een specifieke kleur ingestraald. De huid neemt deze licht- en kleurimpulsen op waarna lichaamscellen en meridianen de informatie doorgeven aan organen en fysiologische systemen. Verstoringen in het lichaam worden zo geharmoniseerd. Het licht en de kleur beïnvloeden direct het natuurlijke levensritme. Het zet zowel lichamelijke als geestelijke helende processen op gang.

Acces Bars

Door de bars (32 drukpunten op het hoofd) in verschillende combinaties licht aan te raken breng je de energie in het lichaam weer op gang en zullen mogelijke blokkades oplossen. Zo kan alle ballast die je lichamelijk en energetisch nog met je meedraagt en je niet meer dient uit je lichaam en energysysteem ontladen. Je drukt als het ware op de delete knop om je harde schijf op te schonen. Wanneer je je harde schijf opschoont kun je je voorstellen dat er meer ruimte is voor alle andere programma’s die op je harde schijf draaien. Hierdoor ontstaat  ook weer meer ruimte,  rust en overzicht, zowel in hoofd als lichaam. 

Stress release

Dit is een techniek waarbij onbewuste belemmeringen kunnen worden opgeheven, zonder daar specifieke kennis van te hebben of details van te weten. Deze belemmeringen zijn vaak (onbewust) ontstaan door gebeurtenissen in het verleden en spelen in het huidige leven op een onbewust niveau een negatieve rol. Hierdoor kan spanning, stress en onbalans ontstaan met daaraan gekoppeld ongewenst gedrag

Alles op een rijtje

  • Lichaamsgerichte behandeling met tips en tools voor hooggevoeligheid
  • Meer rust, balans en vertrouwen
  • Kortdurende behandeling, na 1 tot 3 behandelingen al  resultaat
  • Vergoeding mogelijk via aanvullende verzekering voor Alternatieve geneeswijze
  • Aangesloten als natuurgeneeskundig therapeut bij beroepsvereniging BATC
€ 70,-- per uur* 

Sensi plus therapie


  • Behandeling Sensiplus therapie in de praktijk in Ede
  • *Let op: Eerste behandeling altijd 1,5 - 2 uur (houdt hier rekening mee)
  • Tips en tools bij omgaan met hooggevoeligheid
  • Vergoeding mogelijk aanvullende verzekering Alternatieve geneeswijzen ( aangesloten bij beroepsvereniging BATC)
  • Het kan zijn dat er middelen worden uitgemeten


Middelen zijn € 15,00 per stuk en niet inbegrepen in de prijs. 

Deze zijn tijdelijk wel noodzakelijk voor een goede start van je lichamelijke of geestelijke gezondheid!