Sensi Space zuiveringspray

Sensi Space Zuiveringspray

Speciaal voor hooggevoelige mensen


Als hooggevoelig persoon sta je zo open, dat je toegankelijk bent voor negatieve energie. Die kunnen zich vastzetten in je energiesysteem. Het gevolg is dat je gaat reageren vanuit negatieve emoties, die niet van jou zijn. Hierdoor kun je in negatieve emoties als verdriet angst of boosheid blijven hangen.


Deze zuiveringsspray geeft bescherming tegen invloeden, die van buiten komen. Dit kunnen emoties van anderen zijn, of entiteiten. Een bescherming tegen deze invloeden verbetert de eigen levenskwaliteit.


Gebruik deze spray als aura spray om jezelf te reinigen of gebruik deze spray om de ruimte te reinigen. 


Naast de zuiveringsspray kan ik gevoelige mensen die snel energie overnemen en daardoor klachten ervaren ook Octapro 4 van Sensicure aanraden. 

Octapro 4 geeft bescherming tegen invloeden, die van buiten komen. Dit kunnen emoties van anderen zijn, of entiteiten. Een bescherming tegen deze invloeden verbetert de eigen levenskwaliteit. Natuurlijk is dit een hulpmiddel en helpt het om jezelf in je kracht te zetten om deze energieen niet zo extreem op te vangen. 


Sensi spray en Octapro 4 zijn online te bestellen. Na betaling van een tikkie worden de producten rechtstreeks vanuit de fabriek gratis aan je verstuurd. Kosten bedragen € 20,00 per geconcentreerd flesje van 10 ml. 

(Ocatpro 4 is ook in 30 ml te bestellen voor € 40,00)

(Je mengt 15 druppels op een vol glas of flesje om te sprayen).

Nieuwsgierig? Voor meer informatie of bestellen: