Wat betekenen dubbele getallen op de klok?

Dubbele getallen, of ook wel engelen getallen of meester getallen genoemd

Wat hebben dubbele getallen te vertellen? Sinds jaar en dag zijn de magische getallen die je een boodschap te vertellen hebben. Hieronder vind je de uitwerking van diverse dubbele getallen en de betekenis hiervoor. Vraag om tekens, dan krijg je tekens.

10.10 uur

De beschermengelen informeren je dat je grote veranderingen in je leven zult tegenkomen. Je bent momenteel goed op weg om de persoon te worden die je wilt zijn. Je gaat eindelijk duidelijk stappen maken op het pad naar je bestemming, en dit is waar in elk aspect van je leven. De engelen staan aan je zijde om je te bemoedigen en het vertrouwen te geven dat je nodig hebt om gebieden te verkennen die je nog niet kent. Je zult de middelen in jezelf vinden om te slagen in nieuwe uitdagingen.

11.11 uur

De engelen willen tegen je zeggen dat je het goed doet, maar dat je ook meer in je eigen gevoel mag geloven. Als je boodschappen of ingevingen ontvangt vanuit het universum, of bepaalde gevoelens hebt bij een situatie of bij personen, kan 11.11 erop duiden dat je naar je intuiïtie mag luisteren, en het juist aanvoelt.

12.12 uur

Blijf geloven en blijf positief, geef alle zorgen aan spirit om ze te laten helen en transmuteren. Heb geloof en moed. Je gebeden worden snel jouw waarheid ook al is dat nog niet zichtbaar.

13.13 uur

De verlichte meesters ondersteunen je helende werk door je te helpen met positieve gedachten, voornemens en affirmaties. Ze fluisteren deze in je oor, dus let goed over je overpeinzingen en inzichten. 3 staat dan voor ‘De verlichte meesters zijn bij je in de buurt’. Ze hebben gereageerd op je gebed en willen je helpen.

14.14 uur

Richt je gedachte en intenties op het tot stand brengen van een verbinding met de engelen. Je hoeft dit proces niet te forceren, Je hoeft alleen maar te ontspannen en goed te ademen. ‘Er zijn engelen bij je’. Roep hen aan als je behoefte hebt aan hulp, raad en gevoelens van liefde en geborgenheid.

15.15 uur

Je gedachten manifesteren zich momenteel erg snel en dat is bevorderlijk voor een heilzame levensverandering. Blijf in de buurt van positief ingestelde mensen en mijd negatieve invloeden en contacten. Het houdt verband met verandering, transformatie, transmutatie en alchemie. Er vinden veranderingen plaats je leven die ten goede komen van jezelf.

16.16 uur

Al je materiële behoefte worden via je consequente en positieve verwachtingen en affirmaties vervuld. Denk alleen aan wat je wenst, en dat is wat je ontvangt. Het houdt verband met aardse zaken, zoals bezit aardse aangelegenheden en concrete tastbare dingen. Zorg ervoor dat gedachte aan of zorgen om materiële zaken in evenwicht worden gehouden door een geconcentreerd zijn op en geloof in het spirituele.

17.17 uur

Je hebt hard gewerkt om een positieve houding te bewaren en deze getallenreeks is een teken dat je toegewijde manifestatiewerk vruchten afwerpt. Je bent op de goede weg! ga vooral zo door.

18.18 uur

Weet dat jij, net als ieder ander, recht hebt op het ontvangen van steun en voorspoed. Sta open voor ontvangen en concentreer je alleen maar op je wensen. Financiële overvloed komt nu op je pad.

19.19 uur

Zorg er dubbel goed voor dat je je gedachte op dit moment positief houdt, vooral wanneer die verband houden met je goddelijke levensopdracht. Mijd verslavingen en richt je op creatieve projecten. Werk direct aan je levensopdracht. Je goddelijke levensdoel houdt in dat je dienstbaar bent door middel van je aangeboren talenten, passies en interesses.

20.20 uur

Het is belangrijk in deze tijd je te concentreren op je geloof en te onthouden dat je omgeven wordt door steun van god. Je geloof zet wonderen in beweging. Het houdt verband met gebed of meditatie en de alles omvattende Goddelijke bron. God praat met je.

21.21 uur

Geloof in de ideeën en openbaringen die je ontvangt. Vertrouw op de kracht van je gedachte om je leven in positieve zin te veranderen. We zijn allemaal één daarom zijn we allemaal met elkaar verbonden door onze gedachte. Let op wat je denkt en richt je liever op je wensen.

22.22 uur

Heb vertrouwen, alles zal goed komen. Maak je nergens zorgen over, want deze situatie is zich voor alle betrokkenen prachtig aan het oplossen. Heb geloof en moed. Je gebeden worden bewaarheid, ook al is dat nog niet zichtbaar.

23.23 uur

De verlichte meesters omringen je en vragen je vertrouwen te hebben. Weet dat ze bij je zijn om je met alles te steunen en bij te staan. Ze hebben gereageerd op je gebed en willen je helpen.

00.00 uur

De Schepper benadrukt een aan jou gegeven boodschap en vraagt je op te letten en de gegeven raad direct op te volgen.
Henny Wilting
Door

Henny Wilting

op 29 Apr 2024

Wat is er dan met de getallen 01:01, 02:02 etc. op de klok? Wat betekenen dubbele getaalen zoals 21:21 of 13:31?

Reactie plaatsen