energetische healing

Ben jij een lichtwerker?

Heb je wel eens gehoord van de term Lichtwerker? Het is een term die gebruikt wordt voor mensen die licht onder de mensen zijn door het werken aan je innerlijke licht zodat dit gezien kan gaan worden. Lichtwerkers zijn zielen die in deze tijd incarneren om de menseid bij dat ontwaken te helpen. Ze zijn in veel opzichten anders dan de meeste mensen om hen heen en vaak is dat al op jonge leeftijd duidelijk. Ze zijn er al generaties lang en worden ook vaak nieuwetijdskinderen genoemd. Lichtwerkers hebben een aantal kenmerken. Hierbij vind je er een aantal:

  • ze voelen zich vaak anders, zelfs anders dan het gezin waarin ze opgroeiden. 
  • ze zijn wat individualistischer die hun eigen pad volgen
  • ze hebben een gevoel van heimwee naar huis, zonder te weten waar dat huis is, ze voelen zich een vreemde op de aarde.
  • ze kunnen slecht tegen autoriteit en machtsvertoon uit ego
  • ze zijn zachtmoedig, gevoelig en invoelend.
  • ze voelen zich aangesproken tot spiritualiteit en bewustzijn 

Je kunt op een spirituele en een aardse manier naar lichtwerkers kijken. Vanuit een spiritueel perspectief zijn lichtwerkers geëvolueerde zielen die zich voor hun geboorte hebben opgegeven om mensen en deze planeet te helen. Ze brengen wijsheid verkregen vanuit vorige levens om een diepgaand vredesproces te ondersteunen. Tijdens dit proces zullen oude waarden en normen plaats moeten maken voor een nieuw, liefdevol tijdperk. Dat gaat niet altijd zonder slag op stoot. Zij fungeren als brug tussen hemel en aarde en verbinden de oude wereld 3D met de nieuwe wereld 5D. Om deze taak te kunnen volbrengen, dient een lichtwerker een zuiver wezen te zijn dat niet wordt gehinderd door ego. Maar lichtwerkers hebben zelf ook een ego, echter bezitten ze vaak over spiritueel onderscheidingsvermogen, zodat ze weten dat ze het ego niet zijn, maar enkel een vervormde versie is van hun werkelijke ZIJN. 

Lichtwerkers brengen het licht vanuit zichzelf, door diep verworven kennis verkregen uit vorige incarnaties, dan wel bij het doorgeven een via een helder en zuiver kanaal vanuit de bron. Door hier naar te leven brengen zij niet alleen het licht naar zichzelf maar ook naar de ander.

Wil je meer weten hoe jij jouw licht meer kan laten stralen voor jezelf en de ander? Kijk dan eens bij www.bewustgevoeligacademy.nl voor diverse online trainingen die je helpen jouw licht meer te zien en uit te stralen.


Reactie plaatsen