“Een afstemming is géén toekomst voorspelling. Je toekomst creëer je altijd zelf. Jij bent verantwoordelijk voor je keuzes”.

Vraag jij je wel eens af wat er in dat koppie van je kind omgaat? 

Een online afstemming is een liefdevolle methode om via een diepere laag antwoorden en inzicht te krijgen in je kind of in jezelf als ouder. Dat gebeurt via afstemming in de energie. Omdat deze methode op afstand gaat, is het een heel kindvriendelijke methode die kinderen niet belast.


Ik luister op een energetisch niveau naar je kind. Ik neem de tijd om in gesprek te gaan met je kind. Ik stel vragen en kijk samen met het kind naar oplossingen voor het probleem wat hij of zij ervaart en vertelt. Ik probeer te praten met het onderbewuste stuk van jouw persoonlijkheid of die van je kind om te horen wat je bezig houdt en waar je graag in gehoord wil worden.


Dit email consult is o.a. bedoeld om meer duidelijkheid te krijgen in situatie of worsteling op dit moment. Soms als je diep in een bepaald proces zit is het handig hiervoor wat ondersteuning van buiten af te ontvangen in de vorm inzicht die je bewustwording geeft, en als je ergens bewust van bent is dat de eerste stap naar verandering.


Voordelen:


  • Direct inzicht in jouw blinde vlekken
  • Adviezen vanuit jouw Eigen Wijsheid vertaald
  • Lage drempel, lage kosten door e-mail consult
  • Bij het lezen voel je dat het klopt
  • Bewustwording geeft persoonlijke groeiOver mij

Mijn naam is Jolanda de Jong (1976) Ik werk inmiddels al weer ruim 12 jaar als (energetisch) Sensi plus therapeut, HSP (kindermassage) coach en kinderfluisteraar. Ik begeleid gevoelige kinderen en volwassenen in mijn praktijk in Ede die kampen met HSP klachten als overprikkeling, vermoeidheid, angsten, onzekerheid en negatief zelfbeeld.


In 2012 ben ik gestart met Praktijk Bewust Gevoelig.
Door de jaren heen heb ik honderden kinderen, ouders en professionals mogen begeleiden. Veel kinderen en hun ouders lopen vast, zijn niet gelukkig en raken overprikkeld door de drukte in de maatschappij. Ik heb speciaal voor hen de online afstemmingsconsulten als kinderfluiteraar weer opgepakt zodat jij en je kind weer kunnen gaan stralen zonder dat je de praktijk hoeft te bezoeken.

Werkwijze

Aan de hand van een digitale foto stem ik me af op jouw energie of de energie van je kind en gebruik ik o.a mijn heldere vermogens om je wat te vertellen over het persoonlijk proces van dit moment. Dit zal je verder helpen om meer inzicht te krijgen in (moeilijke) situaties in je leven en levert je praktische handvatten op om hier mee om te gaan. Dit met als uiteindelijke doel om een dieper besef te krijgen over je thema en wie jij werkelijk bent.

Je mag per consult een specifieke vraag stellen waar ik dan tijdens de reading verder op zal inzoomen. Het consult bestaat uit ongeveer uit anderhalve tot twee pagina's tekst.


De reading is géén toekomstvoorspelling. Je toekomst creëer je namelijk zelf. Je toekomst voorspellen zou je jouw eigen (creëer) kracht ontnemen. Wel kan de reading gebruikt worden als advies bij het proces om dat te creëren wat je graag wenst. Vragen over anderen (ouder dan 16 jaar) & overledenen zijn geen onderdeel van de reading. Het consult gaat over jouw innerlijk groei- en bewustzijnsproces. Dit consult is eveneens uitstekend geschikt voor kinderen (<16 jaar) die slecht in hun vel zitten.


Ik maak op afstand contact. Jij of je kind hoeft dus niet lijfelijk in een praktijk aanwezig te zijn. Sterker nog er hoeft ook thuis niemand op een bepaalde tijd stil te zitten om met mij te kunnen praten. Kinderen kunnen dus gewoon in hun eigen vertrouwde omgeving blijven terwijl ik met ze op energetisch niveau praat. Ik bied jou of je kind een luisterend oor, zonder oordeel en help bij het zoeken naar een oplossing waar jij of je kind zich prettig bij voelt.


De aanvraag

Je kunt een specifieke vraag stellen, of een algemene reading opvragen. Door een digitale foto naar waarbij je gezicht naar voren is gericht en waarop je ogen goed zichtbaar zijn (formaat jpg/jpeg) met je vraag te sturen aan info@bewustgevoelig.nl. Op moment van opdracht heb je de email reading veelal binnen enkele dagen in je email box. Uiterlijk 1 week na opdrachtverstrekking.

€ 105,00
€ 75,-

E-mail reading

Wat krijg je bij deze afstemming:


  • Antwoord vanuit je onderbewuste op jouw specieke ingebrachte vragen
  • Uitwerking op papier (1,5 tot 2 pagina's) of via ingesproken MP3 bestand