arrow_drop_up arrow_drop_down

Meer duidelijkheid in een issue waar je mee worstelt? 

Door gerichte adviezen en inzichten vanuit jouw onderbewuste kun je groeien!

Dit email consult is o.a. bedoeld om meer duidelijkheid te krijgen in situatie of worsteling op dit moment. Soms als je diep in een bepaald proces zit is het handig hiervoor wat ondersteuning van buiten af te ontvangen in de vorm inzicht die je bewustwording geeft, en als je ergens bewust van bent is dat de eerste stap naar verandering.


Voordelen:

  • Lage kosten door e-mail consult
  • Direct inzicht in jouw blinde vlekken
  • adviezen vanuit jouw Eigen Wijsheid vertaald
  • Lage drempel door e-mail consult
  • Bij het lezen voel je dat het klopt
  • Bewustwording geeft persoonlijke groei


“Een reading is géén toekomst voorspelling. Je toekomst creëer je altijd zelf. Jij bent verantwoordelijk voor je keuzes”.

Werkwijze

Aan de hand van een digitale foto stem ik me af op jouw energie en gebruik ik o.a mijn heldere vermogens om je wat te vertellen over jouw persoonlijk proces van dit moment. Dit zal je verder helpen om meer inzicht te krijgen in (moeilijke) situaties in je leven en levert je praktische handvatten op om hier mee om te gaan. Dit met als uiteindelijke doel om een dieper besef te krijgen van het pad wat jij loopt en wie jij werkelijk bent.

Je mag per consult een specifieke vraag stellen waar ik dan tijdens de reading verder op zal inzoomen. Het consult bestaat uit ongeveer uit een tot anderhalve pagina tekst.


De reading is géén toekomstvoorspelling. Je toekomst creëer je namelijk zelf. Je toekomst voorspellen zou je jouw eigen (creëer) kracht ontnemen. Wel kan de reading gebruikt worden als advies bij het proces om dat te creëren wat je graag wenst. Vragen over anderen (ouder dan 16 jaar) & overledenen zijn geen onderdeel van de reading. Het consult gaat over jouw innerlijk groei- en bewustzijnsproces. Dit consult is eveneens uitstekend geschikt voor kinderen (<16 jaar) die slecht in hun vel zitten.


De aanvraag

Voor het aanvragen van email consult stuur je een mail naar info@bewustgevoelig.nl met een specifieke vraag en een digitale foto naar waarbij je gezicht naar voren is gericht en waarop je ogen goed zichtbaar zijn (formaat jpg/jpeg). Op moment van opdracht heb je de email reading veelal binnen enkele dagen in je email box. Uiterlijk 1 week na opdrachtverstrekking.€ 105,00
€ 70,-

E-mail reading

Wat krijg je bij deze afstemming:


  • Antwoord vanuit je onderbewuste op jouw specieke ingebrachte vragen
  • Uitwerking op papier (1,5 tot 2 pagina's) of via ingesproken MP3 bestand