Lichaam en Geest

in balans HEALY 

Ontdek frequentie therapie voor thuis

Over mij

Jarenlang behandelde ik in mijn praktijk hooggevoelige mensen naar meer balans. Ik zette naast mijn intuïtie ook regelmatig frequentie therapie in en zoek altijd verder naar wat kan helpen bij de klachten van gevoeligheid als bijvoorbeeld oververmoeidheid, depressie, overprikkeling en slechte concentratie en niet in balans zijn. En toen ontdekte ik de wereld van frequentietherapie voor thuis.  Jezelf thuis in balans brengen met behulp van een app op je smartphone in combinatie met Healy. Hoe geweldig! Net als bij andere holistische geneeswijzen geeft dit apparaatje Healy genaamd je lichaam een zetje met de juiste frequenties, zodat je zelf genezend vermogen wordt geactiveerd.

Wil je meer energie?

Wil je beter slapen?

Wil je niet afhankelijk zijn van een therapeut? 

Wil je meer balans in lichaam en geest?

HUREN 

Soms is je Healy nog niet binnen, of je hebt je healy terug moeten sturen voor reparatie, of je wilt gewoon kennis maken met Healy producten. Er zijn een aantal resonance healy's in de praktijk aanwezig.

Deze Healy kan je huren voor € 50,00 per week. Je kunt daarvoor een mailtje sturen naar info@bewustgevoelig.nl


Ik geef je met plezier alle informatie die jij nodig hebt zodat je met alle gemak met de Healy aan de slag kan. Tijdens jouw 'Healy ervaringsweek' ben ik samen met een team van specialisten beschikbaar om op al je vragen een antwoord te geven. 


Bewustgevoeligacademy.nl

De edities van Healy

Healy Gold

  Healy Gold cyclus bestaande uit: 


  * Puur

  * Balans

  * Zijn

  * Zorg

  * Energie

  * Loslaten

  * Ontspannen 


  Diepe cyclus 

  * Levensadem

  * Ontgifting

  * Vertering

  * Terug naar de bron

  * Bloedsomloop

  * Vernieuwing

  * Nieren vrouw

  * Nieren man

  * innerlijke rust

  1 gekozen programma naar keuze (uit de uitgebreide versies van Healy)

Healy Holistich Healh

  Healy Gold cyclus programmas 


  PLUS 

* Pijn/psyche

* Bio-energetische Balans 1

* Bio-energetische Balans 2

* Mentale balans

* Meridianen 1

* Meridianen 2

* Slaap

* Huid

Healy Holistic Health Plus

Healy Gold cyclus en Holistic health programmas


PLUS

* Leren (concentratie/examenvrees)

* Fitness (spieren, kracht, uithoudingsvermogen)

* Beroep 

* Beauty

* Chakra’s

* Protectie prog. 

Healy Resonance

Healy Gold cyclus + Holistic en holistic Plus programmas


PLUS

* module resonance

* module aura

* Draadloos en op afstand werken

* Energieverdeling van chakra’s in het Informatieveld analyseren

Voor  therapeuten met een eigen praktijk is dit interessant.

Je kunt mensen op afstand behandelen en bovendien ook supplementen, remedies etc. uitmeten.

Heb jij al een healy?

Mis je praktische kennis om healy te gebruiken

€ 99,-
€44,00

Healy Online basis training* 

Wat je krijgt

 • Toegang tot de online leeromgeving Bewust Gevoelig Academy waarin alle belangrijke informatie over het gebruik van Healy en toepassingen is verzameld
 • Alle downloads van tekst, audio, video over het gebruik van Healy
 • 24/7 toegang tot online leeromgeving, ook via app op mobiel toegankelijk
 • Bewust gevoelig community besloten groep deelnemers

Hoe werkt frequentie therapie?

Alles bestaat uit energie, Alles is terug te brengen naar energie. Gevoelens en gedachten hebben een bepaalde trilling en frequentie. Dit is inmiddels wetenschappelijk bewezen via de Quantum Fysica. Zoals Einstein als zei…..
“Alles is energie!” Kwantumfysica leert ons dat wij niet alleen een menselijk lichaam zijn. We zijn puur energie. Een gezond menselijk lichaam heeft meestal een frequentie variërend van 62 tot 78 Hz, terwijl ziekte begint bij 58 Hz. Dus wanneer onze frequentie zakt, worden we ziek. Elke ziekte heeft ook weer een eigen frequentie. Frequentie is dus overal in en om ons heen. Het kan ons helpen, ons gezond maken, maar ook schade aanrichten. Wij zelf zijn frequentie in menselijke vorm.


Om het in heldere taal uit te leggen zeg ik altijd het volgende: Zie jezelf als een soort radiozender, er bestaan verschillende radiozenders die ieder op een eigen frequentie uitzenden. Zo werkt het ook met ons ons. Ieder straalt zijn eigen energie uit. Dat kun je ook zien aan mensen. Herken je de opmerking: He je straalt helemaa! Je kunt energie sturen op een bepaalde frequentie. Hoe hoger de frequentie hoe beter je humeur en energie niveau zal zijn.


Inmiddels zijn er diverse devices op de markt die unieke frequenties naar je lichaam sturen. Dit noemt men frequentie therapie. Frequentietherapie is dus niets anders dan het sturen en regelen van de juiste frequenties waardoor de cellen geleidelijk weer gezond worden. Ons lichaam bestaat uit verschillende organen en deze organen zijn weer opgebouwd uit biljoenen cellen die ieder op zijn eigen wijze trilt. Elke cel heeft een celmembraan  die verantwoordelijk is voor de toevoer van water, voedingsstoffen en zuurstof. Soms ben je echter niet meer goed afgesteld op die bepaalde trilling door alle gebeurtenissen die je meemaakt, de voeding die je tot je neemt en de omgeving waar je in verkeert. 


Ik neem nog even het voorbeeld van de radiozender. Als deze radiozender niet zuiver is afgesteld, hoor je ruis en klinkt het niet helder. Zo werkt het in je lichaam ook. Als je niet goed functioneert op fysiek, mentaal of emotioneel niveau is dit merkbaar, je voelt je niet goed, je straalt niet etc. Door de juiste frequenties toe te voegen aan je lijf, zal je lichaam hierop resoneren en je gaat je weer gezond, met meer energie en in balans voelen.  

Hoe gebruik je HEALY frequentie energie thuis? 

Kies een geschikt programma naar behoefte via de app op je telefoon.  Je draagt de healy bij je en deze stuurt vervolgens microfrequenties via je zenuwbanen naar je cellen met de juiste informatie. Je zelfhelend vermogen gaat dit herkennen en gaat weer doen waar het voor bedoeld is, jou in balans brengen. Soms merk je dit direct, en soms is er wat langer nodig afhankelijk van hoe lang je al klachten hebt. 


In App zijn wel 144.000 frequenties geladen. Dus heb je pijn, zet het pijn-programma aan. De Healy communiceert met jouw lichaam en meet uit welke frequenties voor dat moment de beste zijn om voor jou te gebruiken. En die frequenties ontvang je dan ook. Het kan zomaar zijn dat je in 20 minuten van je vervelende hoofdpijn of rugpijn af bent, waar je normaal gesproken meerdere dagen last van hebt en niet zonder paracetamol de dag door komt. Of bijv. als je erg overprikkeld voelt, of druk in je hoofd bent, zet je mentale balans aan en je voelt je vanzelf rustiger worden :-)

Voor wie?

 Healy is een gecertificeerd medisch product jarenlang getest en erkent door de reguliere geneeskunde voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee verbonden slaapstoornissen.

Je kunt de Healy gebruiken voor het hele gezin, naasten en zelfs huisdieren.
Therapeuten kunnen het ook gebruiken voor hun cliënten. 

HEALY is niet geschikt voor:

 1. Mensen met een pacemaker of een ander elektronisch implantaat
 2. Bij metalen voorwerpen/implantaten
 3. Bij risico op bloeding/embolie
 4. Mensen met epilepsie
 5. Bij zwangerschap

Let op bij kinderen niet zomaar gebruiken, altijd eerst een analyse laten maken. en

Hoe vaak gebruik je de Healy?

Healy adviseert om maximaal 3 programma’s te doen op 1 dag. 

Je kunt de Healy iedere dag gebruiken.

SOCIAL SHARING - het nieuwe ondernemen

Omdat de farmacheutische industrie geen baat heeft bij deze technologie die veel mensen gezond en vitaal kan ondersteunen en hen niet of veel minder afhankelijk laat zijn van (pijn) medicatie, heeft Healy heeft gekozen voor de markt van social sharing. Mensen zelf laten ervaren, via deze weg de technologie bekostigen en mensen de kans geven er geld mee terug te verdienen. Dat betekent dat je zelf kiest via wie jij de Healy wilt aanschaffen. In mijn geval geef ik jouw een persoonlijke link zodat je via die link bij Healy de bestelling kunt plaatsen. Ja, ik ontvang daar een vergoeding voor, in ruil daarvoor zal ik jou informeren over het gebruik van de Healy en je op weg helpen wanneer je vragen hebt. Hierbij winnen we allemaal en gaan de opbrengsten niet alleen naar een topje van de ijsberg. 


Je kunt je dus als klant of als member aanmelden. Koopt iemand op jouw aanbeveling zelf een Healy, dan ontvang jij hiervoor een vergoeding en mag deze persoon ook gratis gebruik maken van de online academy van Bewust Gevoelig. Op deze manier kan je (een deel van) jouw kosten heel weer terugverdienen en helpen we samen andere mensen gezond en vitaal worden. Voor meer informatie over het terugverdienmodel en over Healy meld je aan op www.bewustgevoeligacademy.nl 

Alles op een rijtje

 • De Healy is een investering in je gezondheid.
 • Je kunt een healy huren of kopen, of eerst huren en daarna kopen
 • Je mag de Healy  altijd 14 dagen thuis uitproberen. Ben je niet tevreden, dan krijg je je geld terug van Healy
 • Je komt in de afgeschermde online leer omgeving van Bewust Gevoelig waar je al je vragen kunt stellen over Healy etc. 
 • Je kunt  snel starten met de Healy, zonder dat je zelf alles hoeft uit te zoeken
 • iedereen krijgt gratis van Healy het programma Immuunsystem Boost. Een mooie preventie tegen virussen en bacteriën!