Wat is een aura?

Een aura is een natuurlijk energieveld. Ieder mens heeft dit energieveld om zich heen en bestaat uit diverse lagen. Alles wat leeft straalt namelijk energie uit. Ieder mens, elke plant en alles op aarde heeft een aura. Dit energieveld is niet te zien, maar wel te voelen. 

Wat doet een aura

Een aura is een enorm energieveld. Dit energieveld kan groot zijn, maar ook heel klein, flexibel of redelijk statisch. Hoe beter je in balans bent, hoe sterker de aura is. Vaak hebben gevoelige mensen een enorm groot aura, maar als ze hun hooggevoeligheid nog niet onder controle hebben vertoont het aura veel gaten, waardoor prikkels sneller binnen komen. Naast mensen hebben ook dieren en planten een energieveld. Het grote verschil tussen de aura van mensen, dieren en planten is dat de aura van een mens veel sterker en dynamischer is dan die van een dier of plant.

Hoe kan je een aura zien

Onze natuurlijke energieveld is op drie manieren te zien. Namelijk door een paranormale begaafde (helderziende), door het fotograferen middels de Kirelliaanse methode of door het te leren zien.


Reactie plaatsen