Relax & Geniet retreat

Alles over Retreat

Veel mensen ervan veel druk uit de maatschappij. Een retreat is een uitgelezen kans om je weg naar binnen te gaan en jezelf terug te vinden. Een retreate kan uit diverse mogelijkheden bestaan. De ene retreat is speciaal voor gevoelige mensen. Tijdens het HSP retreat ontspan en relax je vooral. Je leert wat je hoog gevoeligheid inhoudt. En vooral wat je er zelf aan kan doen om op een positieve manier met je gevoeligheid om te gaan en het als kwaliteit te zien. Je kunt wandelen of een sessie ondergaan om jezelf te voorzien van inzichten. Er zullen in een retreat vaak veel puzzelstukjes samen vallen, omdat je even uitzoomt uit het dagelijkse leven en weer wat inzoomt op je eigen hart. 


Een ander retreat wat ik altijd graag benoem is een retreat voor meer vitaliteit.  Het is meer dan een moment van rust en ontspanning. Na dit retreat heb je helder welke richting je op wilt in jouw leven en welke stappen je hiervoor kunt zetten. Je maakt bewuste stappen voor de komende periode door te werken met een persoonlijk actieplan. Zo ervaar je meer plezier en sta je krachtig en energiek weer aan het roer van je leven. 

Voor meer informatie verwijs ik je graag naar Relax & Geniet op de Veluws Op deze website staan een aantal fijne retreat mogelijkheden. En de eigenaren Sjoerd en Jolanda zijn heel toegankelijk. Ze maken je retreat graag op maat. Het huisje bevind zich pal aan het het bos in een rustige omgeving, dus tot rust kom je zeker!

Reactie plaatsen