Traditie van de wenspot


De Traditie van de WenspotVeel tradities heb ik niet…, maar deze ene traditie is al jaren belangrijk voor ons gezin. We verheugen

ons er nu al op. Oudjaarsmiddag, samen met het gezin aan de keukentafel en dan het magische moment dat onze wenspot opengaat en delen welke wensen er al uit zijn gekomen en fantaseren we over onze wensen die nog uit

mogen komen. En echt elke keer is het weer magisch hoeveel wensen er weer uit zijn gekomen. 


De eerste keer zal er een drempel zijn om deze pot te vullen. Mag ik dit wel wensen? Dit gaat toch niet lukken, deze wens is te groot of te egoïstisch etc. Maar ik zeg je een ding: Het gaat om wensen uit je hart. Want als jij blij bent, worden anderen blij van jou. Sommige wensen zijn klein en lief, zoals samen vaker in het bos wandelen, meer me-time of veel gezellige momenten. Sommigen zijn groot, zoals het zelfhelend vermogen van een lichaam activeren, een nieuw huis om in te wonen en te werken, zoals in ons geval in het verleden verwezenlijkt is. Ik geloof in de kracht van creëren en doe dit samen met hulp van engelen en het universum (I AM). Iedereen kan creëren en iedereen kan zich elke dag dankbaar voelen. Zolang je er maar bewust van bent dat jij de keuze hebt!


Wat zijn jouw wensen voor het nieuwe jaar? en sta je stil bij afgelopen jaar? Sommige wensen blijven in onze

wenspot omdat ze nog niet uitgekomen zijn en natuurlijk komen er elk jaar nieuwe wensen bij of worden

uit de pot gehaald als je het niet meer wenst omdat het is uitgekomen, of gewoonweg omdat je het niet meer belangrijk vind.


Als we klaar zijn met onze wensen uit te schrijven, vragen we onze beschermengelen om deze wensen te

bekrachtigen en geven ze aan het universum door de wensen los te laten. Tegen die tijd is onze woonkamer gevuld met liefde en stroomt de energie. Zo leuk om positief met zijn allen bezig te zijn met de toekomst, samen te dromen en heerlijk te genieten van alles wat er in de energie al voor je is! De wens pot staat bij ons in de kamer en

elke keer als mijn oog erop valt tover ik een glimlach op mijn gezicht. Ik bedenk me dan :

Ik kies er voor om overvloed aan te trekken op alle gebieden in mijn leven en ik
vertrouw erop dat onze wensen onderweg zijn.

Ook afgelopen jaar zijn zowel Sjoerd als ik dankbaar voor wat we samen moeiteloos hebben  gemanifesteerd en daarom delen wij dit idee om je te inspireren om te starten met een wenspot, Samen met je familie, partner of

gewoon voor jezelf.


Een van mijn grote wensen op zakelijk vlak is om van HSP expert te groeien naar Manifestatie expert. Want of je nu gevoelig bent of niet, iedereen is een creator van zijn leven. Je bent bewust of onbewust altijd aan het creeren, wist je dat? Afgelopen jaren heb ik zelf bewust kennis gemaakt met de magie van manifesteren. Als je eenmaal weet hoe het werkt, verwonder ik me telkens weer.  Door enkel je perceptie te veranderen hoe je naar dingen kijkt, al een andere uitkomst kunt manifesteren. Kortom het levert zoveel mooie en magische momenten op, inmiddels kan ik wel zeggen dat ik ervaringsdeskundige daarin ben.

 

Er staat al een mooie Bewust Gevoelig online leeromgeving en in 2023 zal ik deze fors uitbreiden met een speciale online training voor pubers om de beste versie van zichzelf te worden en een training speciaal voor gevoelige mensen die nog veel meer willen samenwerken met het universum in het realiseren van hun wensen dit wordt een combinatie training.


De training voor onze nieuwe generatie van tieners en jongvolwassenen is ontstaan omdat ik zie dat veel jonge mensen door alle crisissen waar de samenleving mee te maken heeft gehad zichzelf dreigen kwijt te raken. Dat gaat me aan het hart. Tenslotte zouden wij slimme en krachtige mensen mogen afleveren die oplossingen heeft of de wereld waar we nu in leven. 1op de 3 heeft inmiddels mentale problemen. Er zijn lange wachtlijsten voor hulp. Hoe fijn zou het zijn als je kind leert dat het zelf verantwoordelijk is voor zijn leven, dat ze een keuze hebben om hun leven anders te creeren, waarbij ze leren om te voelen, weten hoe het brein werkt, en dus gedachten en overtuigingen op een bijzondere wijze te kunnen veranderen. Naar mijn mening eigenlijk iets wat ze juist op scholen zouden mogen leren. Kortom door je energetische blauwdruk met talenten en valkuilen te leren kennen. 


Ik word er nu al blij van om meer bewustwording te brengen, dus deze "zakelijke" wens gaat zeker in de wensenpot dit jaar. In welke vorm deze wens uitkomt is altijd een raadsel en laat ik dus bewust los, en enkel op mijn gevoel te vertrouwen in welke vorm dit ontvouwt, de voorbereidingen zijn getroffen, creativiteit mag vormgegeven worden op de manier waar ik zelf ook blij van word. Een beetje magie van het universum erbij en voila! We zullen zien wat het brengt.  Heerlijk, kun jij jouw hartewensen ook al voelen?   


Geniet van al het moois wat op je pad komt en ik wens je een wonderlijk mooi nieuwjaar waarin al jouw

“dromen” mogen uitkomen!


Liefs 


null  
Jolanda de Jong (1976) is van oorsprong energetisch (Sensi+) therapeut en kinderfluisteraar en ervaren in behandeling van HSP klachten als overprikkeling, vermoeidheid, angst, onzekerheid en negatief zelfbeeld via Bewustgevoelig.nl Ze zet haar hooggevoelige gaven in om je te begeleiden het beste uit jezelf of je kind naar boven te halen. Haar huidige missie is (hoog)gevoelige grote en kleine mensen inspireren om weer te gaan stralen van binnenuit door het inzetten je eigen kracht door het leren werken met energie en dat op een laagdrempelige “nuchtere” manier. Daarom heeft ze online trainingen over HSP, bewustzijn & energie ontwikkeld met enorm veel waardevolle lessen zowel wetenschappelijk als ook vanuit haar eigen ervaringen. Daarnaast geeft ze dag en meerdaagse retreats via Relax & Geniet. Zo hoopt ze een waardevolle bijdrage te leveren aan gevoelige mensen.