Bewust Gevoelig

de manier om de verbinding met jezelf te herstellen

4000+
Mensen zoals JIJ op weg geholpen
15 jaar
Expert in hooggevoeligheid en bewustwording
300+ 
Cursisten Bewust Gevoelig Academy

Hooggevoelig - Hoogsensitief ?

Wil je stralen van binnenuit door het inzetten van je eigen kracht?

Breng het beste in je zelf naar boven laat energie voor je werken!

Over Jolanda


Jolanda de Jong (1976) is van oorsprong energetisch (Sensi+) therapeut en kinderfluisteraar en
ervaren in behandeling van HSP klachten zoals overprikkeling,, perfectionisme, angst, onzekerheid en negatief zelfbeeld.


Ik vind het prachtig om mensen te helpen bewust te maken van wie zij in essentie zijn. Mijn missie is dan ook mensen te inspireren en te begeleiden om weer te gaan stralen van binnenuit door het inzetten je eigen kracht en dat op een laagdrempelige manier. 


Deze missie is zo belangrijk voor mij en wilde meer mensen  tegelijkertijd verder helpen. Daarom heb ik een aantal online trainingen ontwikkeld met enorm veel waardevolle lessen zowel wetenschappelijk als ook  vanuit eigen ervaringen. Zo hoop ik een  waardevolle bijdrage te leveren aan mensen die op zoek zijn naar antwoorden in zichzelf en graag persoonlijk en spiritueel willen groeien.   


Het geheim van verandering

Stop met vechten wat je niet meer wil en richt al je aandacht (energie) op wat je wèl wilt!


Iedereen heeft het nodig zich gezien en begrepen te voelen. Niet alleen om zelfvertrouwen te ontwikkelen, maar ook om te weten dat het goed is zoals je bent. Met  jouw gaven en talenten ook al liggen deze nog achter een sluier te wachten op jou.


Gelukkig heb ik inmiddels geleerd om mijn sprituele gave in te zetten als kracht en dat geeft rust en vertrouwen. Ik help je weer voelen en ervaren wie je bent en hoe je meer op jezelf en je intuïtie kunt vertrouwen.  Dit geeft rust en ruimte in je hoofd en ontspanning in je lijf.

Je houdt meer energie over voor de dingen die écht belangrijk voor je zijn!


Door Bewust Gevoelig te zijn leer je gemakkelijk loslaten, ontspannen, creeer je zelfvertrouwen, plezier, en bewustwording van je unieke talenten als gevoelig mens met als doel: te worden wie je zelf wilt zijn en daarmee anderen inspireren het zelfde te doen!

Wil jij jezelf persoonlijk ontwikkelen? 

Durf jij het aan om naar jezelf te kijken en jouw wijsheid aan te spreken? Het gaat je vast en zeker een hoop innerlijke kracht en positiviteit opleveren!

Persoonlijke ontwikkeling voor hooggevoeligen

arrow_drop_up arrow_drop_down