Energie

Verander je frequentie, verander je leven

Voor wie mij een beetje kent, weet al dat ik al jaren naast hooggevoeligheid expert juist met energie, trillingen en de wet van de aantrekking werk. Ik geloof dat we verbonden zijn met alles en iedereen en bovendien dat alles energie is. Een half jaar geleden nam ik me voor om meer tot rust te komen, de praktijk even te laten voor wat het was en te focussen op mijzelf en een nieuwe richting op te gaan om nog meer bewustzijn te brengen op gebied van hooggevoeligheid en bewustzijn. Afgelopen jaar ben ik dan ook door schade en schande wijs geworden wat er allemaal komt kijken bij het opzetten van online bewust gevoelig academy over hooggevoeligheid, bewustzijn en intuïtie maar yeah, I did it:-)

En wat een bijzonder jaar is het geworden kan ik wel zeggen. Er werden andere dingen van mij gevraagd dan ik in de planning had staan, want 2 bedrijven runnen terwijl er even geen behandelingen meer gegeven mochten worden tijdens Corona lockdown geven toch even een iets andere vibe….. Gelukkig zijn we inmiddels weer up and running. Toch wil ik je laten zien dat we in die “stille tijd” niet echt stil gezeten hebben. Maar de Law of Life (= energie volgt aandacht) of anders gezegd het volgen van je eigen frequentie goed gebruikt hebben. Een lockdown maakte in zowel mij als mijn echtgenoot de creativiteit in onszelf los. We keken naar de kansen die voorbij kwamen, waar anderen mopperden of in de angst schoten, deden wij waar we goed in zijn, bij ons zelf blijven, ons gevoel blijven volgen, in balans blijven door optimale zelfzorg toe te passen en dromen, durven doen….

Relax en Geniet

Voor ons betekende het dat we eindelijk, met hulp van een aantal collega’s van ons fysioteam ons Natuurhuisje Relax en Geniet konden opknappen zodat er meer mensen van deze prachtige locatie kunnen genieten en vooral tot rust komen. Geweldig vind ik het dat het deze zomer steeds verhuurd is, en dat ik al veel mooie mensen rondgeleid heb op deze magische plek. Ik blijf het bijzonder vinden hoe het universum met je samenwerkt als je er voor open staat.  Want hoe kan het ook anders, onze energie zat er in, en wat je aandacht geeft groeit is ons motto. Voor mij is dit gewoon een weten en ik kan er enorm veel voorbeelden van geven 🙂

Wees je bewust dat al je gedachten krachten zijn, en dat je deze zelf kunt sturen in elke situatie. Hadden wij bij de pakken neer gezeten, denk ik dat we veel stress hadden gehad, nu daarentegen focussen we ons op de toekomst en op wat er wel kan. Dat is de reden waarom ik dit met je deel. Zodat jij ook gaat vertrouwen op jezelf en het samenwerken met jouw hart, jouw hoogste goed, het universum, je Goddelijk of hoe je het ook noemt.  Zo verander je binnen no time je leven naar positieve vibes! Wil je ook weten hoe energie werkt voor jou? Kijk dan zeker even bij de online training Volg je gevoel, versterk je intuïtie. In je eigen tijd met een kopje thee werken aan jezelf. Er is zoveel meer mogelijk!

Je bent tenslotte je eigen wondermiddel met je zelfhelend vermogen die voor ieder lichaam en geest werkt. En vergeet niet dat gedachten krachten zijn.  Datgene waar jij op focust krijg je meer van. Want energie stroomt altijd welke richting wil jij dat jouw energie stroomt? Zoals ik al eerder zei volgens de universele wet : LAW of LIFE,

Wil je hier meer over weten ben je van harte welkom bij Relax & Geniet. We verzorgen er diverse dag retreats en meerdaagse retreats gericht op HSP en persoonlijke groei.

Ik vind jezelf zo nu en dan echt op nummer 1 zetten een welkome  mani

er om mijn lijf en mind te harmoniseren. Zie ik je gauw?

Groetjes

Jolanda de Jong (1976) is van oorsprong energetisch (Sensi+) therapeut en kinderfluisteraar en ervaren in behandeling van HSP klachten als overprikkeling, vermoeidheid, angst, onzekerheid en negatief zelfbeeld. Ze zet haar hooggevoelige gaven in om je te begeleiden het beste uit jezelf of  je kind naar boven te halen. Haar huidige missie is (hoog)gevoelige grote en kleine mensen inspireren om weer te gaan stralen van binnenuit door het inzetten je eigen kracht door het leren werken met energie en dat op een laagdrempelige “nuchtere” manier. Daarom heeft ze online trainingen over HSP, bewustzijn & energie ontwikkeld met enorm veel waardevolle lessen zowel wetenschappelijk als ook  vanuit haar eigen ervaringen. Daarnaast geeft ze dag en meerdaagse retreats via Relax & Geniet. Zo hoopt ze een waardevolle bijdrage te leveren aan gevoelige mensen.

Help?! de Cito Toets is begonnen

Morgen start voor veel groep 8 kinderen de Cito eindtoets. Ook onze dochter zal de komende dagen behoorlijk met haar linkerhersenhelft (denken) bezig zijn. Bij ons thuis hechten we niet al te veel waarde aan deze toets, want het leerlingvolgsysteem van afgelopen jaren heeft allang bepaald welk niveau zij mag doen op de middelbare school. En tja wij hebben geluk dat ze zich gemakkelijk door de basisschool heen “danst”.  Bovendien gaan wij uit dat ieder kind zich op zijn eigen wijze ontwikkelt. De een vooral vanuit de linker hersenhelft (denken), de ander ontpopt zich als een creatief wonder (rechter hersenhelft).Lees meer

Met welke bril kijk jij naar de wereld?

Momenteel is er best veel gaande in mijn leven. Naast het bouwen van een eigen huis, wat natuurlijk drukte met zich mee brengt, wordt ook hard aan mijn eigen fundering gewerkt.  Oude emoties en pijnen worden opgeruimd, nieuwe inzichten komen aan de oppervlakte. Bijvoorbeeld leer ik met de dag, dat niets gaat zoals ik het bedacht had bij aanvang van de bouw. Vroeger zou ik hier helemaal van overstuur zijn, dan keek ik met een zwarte bril 😉 Lees meer

Praktische spiritualiteit: Entiteiten en auralifters ontmaskerd!

Spiritualiteit, auralifters, entiteiten zweverig? ECHT niet!

Energie

Er zijn veel kinderen, jongeren en volwassenen die ik in mijn praktijk ontmoet die last hebben van bijvoorbeeld een zware energie rondom hen of in hun huis voelen. Het kan ook zijn dat ze stemmen horen, of gevoelens of stemmingen van anderen overnemen en dus gevoelens ervaren die helemaal niet bij hen passen. Ze zijn erg onzeker of verdrietig of leven met grote angsten. Vaak blijken die gevoelens dus ook helemaal niet van hen te zijn. Men noemt dit fenomeen ook wel auralifters of entiteiten.

Angst

Ik kan me echt voorstellen dat veel mensen bang zijn voor die energie maar als je het neutraal bekijkt blijkt het helemaal niet zo eng te zijn. Vroeger ben ik zelf erg bang geweest voor entiteiten. Het idee alleen al dat er iets of iemand in je huis kan zijn die je wel aanvoelt en mijn zoon bijvoorbeeld ook zag, maar waar ik zelf toen helemaal niets mee kon. Het gaf me enkel rillingen. Bovendien maakte het me lange tijd onzeker. Hoe kon ik mijn kind hiermee helpen als ik het niet echt zag, maar hij ondertussen wel erg angstig was? Inmiddels heb ik regelmatig entiteiten naar het licht begeleid ik weet inmiddels als jij in je eigen kracht er niks engs aan is, En het is fijn om andere zielen enkel te helpen hun weg naar het ware thuis te wijzen.  Daarom vind ik het ook zo belangrijk om er meer over te vertellen, zodat je begrijpt hoe het werkt en dat zowel jij en je kind niet erg bang hoeven te zijn. Dan kun  je net als ik je angst loslaten en brengen we samen steeds meer licht om ons heen.

Entiteiten en Auralifters

Entiteiten of auralifters zijn overledenen die niet direct naar het Licht zijn gegaan na hun overlijden. Ze liften als het ware mee op het energieveld (de aura) van een persoon. Vaak zijn dit juist mensen die zelf heel veel licht in zich dragen en met een bepaald doel naar de aarde zijn gekomen, maar hier totaal nog niet van bewust zijn. Het zorgt ervoor dat je niet lekker in je vel zit en bijvoorbeeld last hebt van angsten, stemmingswisselingen, depressiviteit, onzekerheid of extreme vermoeidheid. Het hoeft trouwens niet altijd negatief of onbekend te zijn. Denk bijvoorbeeld aan een overleden vader of moeder, of opa en oma, of ander familielid die de persoon in kwestie niet los kan laten. Soms is er nog boodschap die gedeeld mag worden voordat de persoon verder kan naar het licht. Laatst had ik bijvoorbeeld een jongetje in de praktijk die erg boos en verdrietig was, ook hij durfde niet in het donker naar boven. Door in te voelen kwamen we er achter dat zijn overleden vader nog bij hem was, hij wilde hem beschermen omdat hij (de overleden vader) zelf heel vroeg zijn moeder had verloren en wist hoe zwaar dit voor een kind is. Eigenlijk heel liefdevol, toen we hem konden overtuigen van de innerlijke kracht van zijn zoon en dat hij vanuit het licht veel meer een beschermer kon zijn voor zijn zoon, begeleidden we deze vader naar het licht. Enkele dagen later hoorde ik dat het ventje opgelucht was, alsof er een zware last van hem afviel, hij is vrolijker en durft weer alleen naar boven, en alleen te slapen in zijn eigen bed!

Terug in je lijf

Veel van de overgenomen energieën van anderen lossen ook wel vanzelf op. Juist op het moment dat je meer in je lijf bent. Hooggevoelige mensen zijn juist vaak meer in het hoofd, dan in het lijf en kunnen dus last hebben van al die ruis om hen heen. Ik kan het niet vaak genoeg benadrukken hoe belangrijk het gronden/aarden voor hooggevoelige mensen is. Als je te veel in je hoofd leeft en dus veel gedachten hebt, trek je vanzelf vaak negatieve energie aan. Want gedachten zijn ook energieën en energieën trekken het gelijke aan. Als je last hebt van auralifters is het belangrijk het volgende te weten: de (overleden) personen dragen in hun energie nog steeds hun aardse emotie en zitten hierin nog vast. Bijvoorbeeld angst, eenzaamheid, verdriet, niet gezien zijn of niet gehoord zijn. Deze emoties zijn energieën en energie trekt gelijke energie aan. In mijn praktijk komt het regelmatig voor dat mensen last hebben van auralifters. De storende gedachten van deze (overleden) persoonlijkheden zenden hun energie bewust of onbewust uit. Ik ben dan ook blij dat ik juist bij deze stoorzenders een mooie manier heb gevonden om blokkades op te lossen zodat auralifters en entiteiten niet langer aangetrokken voelen tot mijn cliënt.

Stappen om eenvoudig te helen

Stap 1: bewust zijn van je gedachten en jezelf de vraag stellen; is dit van mij of van een ander?

Stap 2: bewust zijn welk (emotioneel) terugkerend thema je tegenkomt in jouw leven. Bijvoorbeeld: niet goed genoeg zijn, angst, niet gezien of gehoord zijn, verdriet, eenzaamheid, onzekerheid etc. ook dan kun je verschillende entiteiten aantrekken. Door het thema op te lossen, zul je niet langer energie op dit thema aantrekken. En dat maakt je vrij!

Stap 3: Naast auralifters kan je ook andere deelzelven bij je dragen, dit zijn delen van jezelf die wel of nog niet bewust zijn en ook alsnog in jouw energieveld aanwezig blijven, waar je last van hebt.  Gelukkig kunnen deze ook eenvoudig getransformeerd worden, nadat je jouw eerdere negatieve overtuigingen omzet naar een positieve versie.

Blijf dus niet rondlopen met stemmen in je hoofd, angsten voor schimmen in de slaapkamer. Als jij of je kind de ontvanger is… kun je er vanuit gaan dat er altijd een zender is. Zodra je de boodschap van de zender begrepen hebt, is het niet langer nodig om dit te blijven uitzenden, en dat geeft jou opluchting, meer energie, innerlijke kracht en vooral vertrouwen in het leven!

Er bestaat ook een remedie Octapro 4 (15,00 euro) die ik in de praktijk gebruik en direct werkt om entiteiten los te laten. Het is echter symptoom bestrijding en lost het probleem van het aantrekken van negatieve energie niet op, maar in veel gevallen wel handig om in huis te hebben voor een quick fix om entiteiten makkelijk los kunt laten. Je kunt deze bestellen via info@bewustgevoelig.nl

 

Wil je weten hoe jij jezelf echt kunt beschermen of energie kunt weren en de meester over je eigen energie wordt? Kijk dan eens bij de online basiscursus HSP: bij jezelf blijven

 

Liefdevolle groet,

Jolanda de Jong

Jolanda de Jong (1976) is van oorsprong energetisch (Sensi+) therapeut en kinderfluisteraar en ervaren in behandeling van HSP klachten als overprikkeling, vermoeidheid, angst, onzekerheid en negatief zelfbeeld. Ze zet haar hooggevoelige gaven in om je te begeleiden het beste uit jezelf of  je kind naar boven te halen. Haar huidige missie is (hoog)gevoelige grote en kleine mensen inspireren om weer te gaan stralen van binnenuit door het inzetten je eigen kracht door het leren werken met energie en dat op een laagdrempelige “nuchtere” manier. Daarom heeft ze online trainingen over HSP, bewustzijn & energie ontwikkeld met enorm veel waardevolle lessen zowel wetenschappelijk als ook  vanuit haar eigen ervaringen. Daarnaast geeft ze dag en meerdaagse retreats via Relax & Geniet. Zo hoopt ze een waardevolle bijdrage te leveren aan gevoelige mensen.

Wat is holistisch werken?

He Jolan, dat werk wat jij doet hè die … uh… Sensitherapie?  Da’s vast niets voor mij veel te zweverig ….toch?… Deze opmerking kreeg ik vooral in het begin van het starten van mijn praktijk. Vroeger werd ik hier dan wat onzeker zeker als mensen heel nuchter waren, dan dacht ik… uh… nee jou kan ik vast niet goed behandelen…. Inmiddels weet ik wel beter 😉 … .. Ik ben zo overtuigd van het werken met energie en wat je lichaam je influistert vanuit het onderbewuste dat het mij niet meer uit maakt of je er nu wel of niet in gelooft. De enige voorwaarde is dat je ervoor open staat om naar je gevoel te willen gaan 🙂Lees meer