Bestelling bij het universum plaatsen werkt echt!
Energie
Jolanda de Jong
Energie
4 min

Bestelling bij het universum plaatsen werkt echt!

4 min

Ken je dat? Dat je iets wilt, heel diep vanuit je hart? Soms is het iets nieuws als een huis, of een bijzondere baan die je op het oog hebt. Soms gaat het helemaal niet om materie maar juist iets anders, meer iets dat je echt vanuit je hart verlangt. Iets wat je als mens laat groeien en waar je echt van gaat stralen. Zo een wens had ik ook, eigenlijk diep van binnen al heel lang. En hoe meer bewuster ik van mijn gaven en talenten ben, hoe meer merk dat ik behoefte heb aan een paar gelijkgestemde mensen om mij heen. Natuurlijk kom ik pareltjes in de praktijk tegen, waarvan ik weet… oh wat ben je een prachtig mens, jammer dat je dit zelf nog niet zo ziet, en worstelt met de delen in jezelf die je juist mag omarmen.

Ik vind het persoonlijk altijd fijn om even te sparren met iemand die net als ik geïnteresseerd is in bewustzijn en dit in zijn leven ook vormgeeft.  Gelukkig kan ik samen met mijn partner heerlijk wegdromen over onze plannen voor de toekomst en zijn we aan het visualiseren om die verlangens neer te zetten in ons leven. En ja we hebben samen al zoveel gemanifesteerd, zoals een heerlijke woon- en werkplek, een fijn liefdevol gezin, echt magisch hoe het werkt, hoe meer ik er bewust van ben, hoe bijzonderder ik het vind en uit de grond van mijn hart dankbaar ben!

Op werkgebied is het wat anders aangezien ik werk met energie, als healing, reading en lichaamsgerichte therapie en er niet zoveel mensen om me heen zijn die ook op deze manier werken en leven.

Toch wil ik graag iets bijzonders wat mij overkwam met jullie delen, gewoon ter inspiratie.

Bestelling bij het universum plaatsen 

Ik werk zoals velen wel weten graag met het universum samen, en juist een maandje geleden had ik zo een behoefte aan iemand die net als mij werkt met energetische behandelingen en cursussen etc. Ik vroeg dan ook aan het universum:

Wil je alsjeblieft iemand op mijn pad brengen waar ik energie en inspiratie van krijg zodat ik mijn plannen ook werkelijk op mijn manier kan manifesteren.

Ik mis nog wat lef en vertrouwen hierin en hoop door samen hierover te sparren mijn angst om te zetten en gewoon vanuit de flow doen. Nog geen maand later kom ik via facebook een cursus tegen waar ik getriggert werd door de manier van schrijven. Niet zozeer de intuïtieve cursus zelf maar juist de persoon erachter trok mijn aandacht. Ik bekeek haar website en de pagina “Over mij” en ik kreeg uit het niets zo een blij gevoel van binnen. Ik dacht ik moet deze persoon gewoon ontmoeten, ik herkende mijzelf in haar. Dus heb ik haar zomaar een mail gestuurd. Iets wat ik normaal nooit zo snel durf te doen, tenzij ik iemand ken. Nu voelde het echt alsof ik niet anders kon…. dan uit mijn hart iets te tikken en te versturen.

Bijzonder was dan ook dat ze me die zelfde dag een mail terug schreef dat ze blij werd van mijn gestuurde mail en graag wilde kennismaken. Ze had 2 weken geleden precies het zelfde aan het universum gevraagd. Stuur mij iemand op mijn pad waarmee ik kan sparren die net zo zuiver en puur werkt als mij. Aanstaande maandag staat onze afspraak en ik heb er zin in!

Is dat nu niet bijzonder?

Heb jij dat ook wel eens, dat er toevalligheden lijken te zijn die eigenlijk niet toevallig zijn, maar door het universum in gang gezet wordt? Ben jij hier bewust van? En weet je dat je dit als gevoelig persoon echt kunt gebruiken als je ervoor open staat? Zodat het universum voor je gaat werken. Daarom hierbij 3 tips om eens uit te proberen.

Tips voor bestelling bij het universum

  1. Focus op één van je wensen, zie het, voel het en zorg dat je het in tastbaar kunt maken, alsof het er nu is met alles er op en eraan. Zet deze wens dan in gedachten in een wensballon en laat hem los. Je mag erop vertrouwen dat je wens gehoord is, één keer uitsturen is genoeg, Je hoeft niet steeds opnieuw te vragen, laat los en weet dat het verstuurde onderweg is.
  2. Heb geduld, de ene wens duurt langer dan de andere, begin met kleine wensen maar leg de intentie vanuit het hart, dan zul je sneller resultaat hebben
  3. Neem elke dag een moment van stilte in jezelf, dit kan mediteren zijn, maar ook een wandeling in het bos waarbij je echt ontspant (dus niet piekeren tijdens het wandelen) 🙂 Op het moment dat je in stilte kunt zijn krijg je vaak een aanwijzing of inzicht die je helpt je wens uit te laten komen, soms kom je ineens 3x het zelfde woord tegen, soms hoor je opeens een liedje waar informatie in verwerkt zit of spreek je iemand en als je goed luistert zit daar het antwoord in verborgen.

Laat je mij weten wat je ervaringen zijn? Je hoeft alleen je intentie uit te spreken en vooral je hart te openen. Op dat moment kan het universum, God of de engelen je aanwijzingen geven die je als tekens ontvangt. Je hoeft er echt alleen maar voor open te staan. Lukt het nog niet helemaal? Wees niet teleurgesteld, soms zit er nog een sluier voor je werkelijke verlangens. Zorg dan dat eerst dichter bij je eigen hart komt, zodat je weer hoort wat het je influistert!

Iedereen kan dit, het is een aangeboren talent dat in iedereen verborgen zit! Mijn advies: Blijf oefenen door de stilte op te zoeken.

Liefs

Jolanda de Jong (43) is energetisch (Sensi+) therapeut, emotiespecialist, echtgenote, moeder van 2 (hoog) gevoelige kinderen. Ze zet haar hooggevoelige en mediamieke gaven in om je te begeleiden het beste uit jezelf én je kind naar boven te halen. Dit doet ze door inzet van lichaamsgerichte (sensitherapie) behandelingen voor kinderen en volwassenen. Tevens verzorgt ze diverse workshops en cursussen gericht op massage, bewustzijn en & praktische spiritualiteit.