arrow_drop_up arrow_drop_down
HSP :Ontdek je levensdoel! Ontdek je missie op aarde!
17 november 2016 

HSP :Ontdek je levensdoel! Ontdek je missie op aarde!

Mijn levensdoel eindelijk ontdekt!

Wat is mijn levensdoel? Of wat is mijn missie hier op aarde?
Veel hooggevoelige mensen worstelen vaak met deze vragen.

Herken je dat? Steeds terug kerende zelfde voorvallen in je leven? Je wordt steeds ergens door aangetrokken, terwijl je dit in eerste instantie behoorlijk spannend of eng vind…. Of dat je denkt, nou moe dit heb ik al eerder meegemaakt! Of waarom overkomt mij dit altijd? Ik herken m ook zo goed, gelukkig heb ik inmiddels een duidelijk antwoord voor mijzelf gevonden: Bewustwording de wereld in brengen, HSP’ers bewust maken van die mooie kracht van het VOELEN. Vandaar dit keer mijn eigen verhaal over het vinden van mijn levensdoel.

Wet van de aantrekking

Eigenlijk zou iedereen op school al mogen leren over de Wet van de aantrekking. Want de Wet van de Aantrekking is simpel en werkt altijd! Je mag leren van alle ervaringen die je meemaakt. En Ja die ervaringen kun je best een aardig eindje sturen vooral de positieve kant op graag! Er bestaan namelijk geen toevalligheden. Elke gebeurtenis staat niet op zich, je hebt het als het ware zelf naar je toegetrokken via de Wet van de aantrekking.

Paranormaal

Hoe dat bij mij verliep? Jarenlang verstopte ik onbewust mijzelf, mijn talenten, waaronder spiritualiteit, voor mijn omgeving. Ik werkte al wel als kindermasseur, lekker basic, niets zweverigs, masseren omdat dit bij mijn hoogsensitieve zoon zo goed werkte om tot rust te komen, maar gaandeweg kreeg ik keer op keer nieuwe “paranormale” uitdagingen op mijn pad. Eerst heel dichtbij door mijn 3 jarige zoon die energie waarnam in zijn kamer en om mensen heen, tot aan de laatste jaren een aantal kinderen in mijn praktijk die “geesten of entiteiten” zagen in de slaapkamer. In eerste instantie wist ik me er geen raad mee….brrr… liever stuurde ik ze door naar een collega sensi-therapeut.  Ze gaven mij een mooie boodschap: ze spiegelden vrijwel allemaal mijn angst voor het paranormale!

Ik was eigenlijk zo bang voor spiritualiteit dat ik er liever in eerste instantie niets mee te maken wilde hebben. Af en toe ging ik wel eens met gemengde gevoelens naar een paranormale beurs. En daar zei een medium mij al, jij hebt helende handen en je gaat werken met energie. Ik was samen met mijn zus en eigenlijk lachten er een beetje om … ja ja het zal wel… nou ben benieuwd…. Char, Derek Oglivie en het Zesde zintuig op tv vond ik wel altijd interessant, maar daarna durfde ik niet goed in t donker naar boven, alsof er iemand in de kamer stond te kijken… brrr… als ik daar nog aan denk J Als klein meisje keek ik graag naar de HULK, ET en Scooby-Doo. In mijn tiener jaren was ik echt helemaal verzot op X-files en hield the Fringe mij, aflevering na aflevering op het puntje van mijn stoel vast. Als je kijkt naar de rode draad hierin draaide het in deze tv mysteries eigenlijk altijd om “boven natuurlijk wezens”. Ik noem het nu inmiddels liever energie. Alles is tenslotte maar energie.

Angsten loslatenangst loslaten

Afgelopen jaar heb ik eindelijk volledig mijn angst voor het paranormale opgelost. Hoe? Door o.a. een opleiding nieuw mediumschap te volgen, dit gaat niet zozeer om contact te leggen met overledenen, maar meer leren communiceren met (niet zichtbare) energie om ons heen door te kijken naar blokkades in het mentale lichaam, emotionele lichaam en spiritueel lichaam. Dit ging zo als vanzelf. Hier heb ik vooral leren begrijpen dat er niets engs aan is, en er dus gewoon praktisch mee aan de slag gegaan. Mijn intuïtieve vermogen nam een grote sprong en dat heeft me zowel op zakelijk als op persoonlijk vlak veel gegeven. Wat eerst een van mijn grootste angsten was, blijkt nu volledig mijn natuurlijke talent te zijn. ’T Was zo dichtbij…. Maar voordat ik het ontdekte en vooral op waarde kon schatten gingen er jaren overheen.

Talent ontdekken

Ik daag je uit om jouw talent te leren ontdekken, door juist even terug te gaan naar je verleden met vragen als waar was je vroeger gek op? Wat wilde je heel graag worden? En waar ligt je grootste angst? Wie weet vind je op dat vlak, net als ik, juist wel je verborgen talenten.

Mijn advies laat je inspireren, maar zeker niet uit je eigen kracht halen. Ieder mens is uniek en iedereen heeft zijn eigen talenten. Zolang je intentie zuiver is, is er geen goed of fout.

Je hoeft alleen maar jezelf te zijn!

Groetjes

Jolanda de Jong

 

 

 

Jolanda de Jong (40) is energetisch (Sensi+) therapeut, emotiespecialist, echtgenote, moeder van 2 (hoog) gevoelige kinderen. Ze zet haar hooggevoelige en mediamieke gaven in om je te begeleiden het beste uit jezelf én je kind naar boven te halen. Dit doet ze door inzet van een Nes energetische bodyscan, spiegelsessie en lichaamsgerichte behandelingen voor kinderen en volwassenen. Tevens verzorgt ze diverse workshops en cursussen gericht op massage, bewustzijn en & praktische spiritualiteit.

Reactie plaatsen