Praktische spiritualiteit: Entiteiten en auralifters ontmaskerd!
Energie
Jolanda de Jong
Energie
5 min

Praktische spiritualiteit: Entiteiten en auralifters ontmaskerd!

5 min

Spiritualiteit, auralifters, entiteiten zweverig? ECHT niet!

Energie

Er zijn veel kinderen, jongeren en volwassenen die ik in mijn praktijk ontmoet die last hebben van bijvoorbeeld een zware energie rondom hen of in hun huis voelen. Het kan ook zijn dat ze stemmen horen, of gevoelens of stemmingen van anderen overnemen en dus gevoelens ervaren die helemaal niet bij hen passen. Ze zijn erg onzeker of verdrietig of leven met grote angsten. Vaak blijken die gevoelens dus ook helemaal niet van hen te zijn. Men noemt dit fenomeen ook wel auralifters of entiteiten.

Angst

Ik kan me echt voorstellen dat veel mensen bang zijn voor die energie maar als je het neutraal bekijkt blijkt het helemaal niet zo eng te zijn. Vroeger ben ik zelf erg bang geweest voor entiteiten. Het idee alleen al dat er iets of iemand in je huis kan zijn die je wel aanvoelt en mijn zoon bijvoorbeeld ook zag, maar waar ik zelf toen helemaal niets mee kon. Het gaf me enkel rillingen. Bovendien maakte het me lange tijd onzeker. Hoe kon ik mijn kind hiermee helpen als ik het niet echt zag, maar hij ondertussen wel erg angstig was? Inmiddels heb ik regelmatig entiteiten naar het licht begeleid ik weet inmiddels als jij in je eigen kracht er niks engs aan is, En het is fijn om andere zielen enkel te helpen hun weg naar het ware thuis te wijzen.  Daarom vind ik het ook zo belangrijk om er meer over te vertellen, zodat je begrijpt hoe het werkt en dat zowel jij en je kind niet erg bang hoeven te zijn. Dan kun  je net als ik je angst loslaten en brengen we samen steeds meer licht om ons heen.

Entiteiten en Auralifters

Entiteiten of auralifters zijn overledenen die niet direct naar het Licht zijn gegaan na hun overlijden. Ze liften als het ware mee op het energieveld (de aura) van een persoon. Vaak zijn dit juist mensen die zelf heel veel licht in zich dragen en met een bepaald doel naar de aarde zijn gekomen, maar hier totaal nog niet van bewust zijn. Het zorgt ervoor dat je niet lekker in je vel zit en bijvoorbeeld last hebt van angsten, stemmingswisselingen, depressiviteit, onzekerheid of extreme vermoeidheid. Het hoeft trouwens niet altijd negatief of onbekend te zijn. Denk bijvoorbeeld aan een overleden vader of moeder, of opa en oma, of ander familielid die de persoon in kwestie niet los kan laten. Soms is er nog boodschap die gedeeld mag worden voordat de persoon verder kan naar het licht. Laatst had ik bijvoorbeeld een jongetje in de praktijk die erg boos en verdrietig was, ook hij durfde niet in het donker naar boven. Door in te voelen kwamen we er achter dat zijn overleden vader nog bij hem was, hij wilde hem beschermen omdat hij (de overleden vader) zelf heel vroeg zijn moeder had verloren en wist hoe zwaar dit voor een kind is. Eigenlijk heel liefdevol, toen we hem konden overtuigen van de innerlijke kracht van zijn zoon en dat hij vanuit het licht veel meer een beschermer kon zijn voor zijn zoon, begeleidden we deze vader naar het licht. Enkele dagen later hoorde ik dat het ventje opgelucht was, alsof er een zware last van hem afviel, hij is vrolijker en durft weer alleen naar boven, en alleen te slapen in zijn eigen bed!

Terug in je lijf

Veel van de overgenomen energieën van anderen lossen ook wel vanzelf op. Juist op het moment dat je meer in je lijf bent. Hooggevoelige mensen zijn juist vaak meer in het hoofd, dan in het lijf en kunnen dus last hebben van al die ruis om hen heen. Ik kan het niet vaak genoeg benadrukken hoe belangrijk het gronden/aarden voor hooggevoelige mensen is. Als je te veel in je hoofd leeft en dus veel gedachten hebt, trek je vanzelf vaak negatieve energie aan. Want gedachten zijn ook energieën en energieën trekken het gelijke aan. Als je last hebt van auralifters is het belangrijk het volgende te weten: de (overleden) personen dragen in hun energie nog steeds hun aardse emotie en zitten hierin nog vast. Bijvoorbeeld angst, eenzaamheid, verdriet, niet gezien zijn of niet gehoord zijn. Deze emoties zijn energieën en energie trekt gelijke energie aan. In mijn praktijk komt het regelmatig voor dat mensen last hebben van auralifters. De storende gedachten van deze (overleden) persoonlijkheden zenden hun energie bewust of onbewust uit. Ik ben dan ook blij dat ik juist bij deze stoorzenders een mooie manier heb gevonden om blokkades op te lossen zodat auralifters en entiteiten niet langer aangetrokken voelen tot mijn cliënt.

Stappen om eenvoudig te helen

Stap 1: bewust zijn van je gedachten en jezelf de vraag stellen; is dit van mij of van een ander?

Stap 2: bewust zijn welk (emotioneel) terugkerend thema je tegenkomt in jouw leven. Bijvoorbeeld: niet goed genoeg zijn, angst, niet gezien of gehoord zijn, verdriet, eenzaamheid, onzekerheid etc. ook dan kun je verschillende entiteiten aantrekken. Door het thema op te lossen, zul je niet langer energie op dit thema aantrekken. En dat maakt je vrij!

Stap 3: Naast auralifters kan je ook andere deelzelven bij je dragen, dit zijn delen van jezelf die wel of nog niet bewust zijn en ook alsnog in jouw energieveld aanwezig blijven, waar je last van hebt.  Gelukkig kunnen deze ook eenvoudig getransformeerd worden, nadat je jouw eerdere negatieve overtuigingen omzet naar een positieve versie.

Blijf dus niet rondlopen met stemmen in je hoofd, angsten voor schimmen in de slaapkamer. Als jij of je kind de ontvanger is… kun je er vanuit gaan dat er altijd een zender is. Zodra je de boodschap van de zender begrepen hebt, is het niet langer nodig om dit te blijven uitzenden, en dat geeft jou opluchting, meer energie, innerlijke kracht en vooral vertrouwen in het leven!

Er bestaat ook een remedie Octapro 4 (15,00 euro) die ik in de praktijk gebruik en direct werkt om entiteiten los te laten. Het is echter symptoom bestrijding en lost het probleem van het aantrekken van negatieve energie niet op, maar in veel gevallen wel handig om in huis te hebben voor een quick fix om entiteiten makkelijk los kunt laten. Je kunt deze bestellen via info@bewustgevoelig.nl

Wil je weten hoe jij jezelf echt kunt beschermen of energie kunt weren en de meester over je eigen energie wordt? Kijk dan eens bij de online basiscursus HSP: bij jezelf blijven

Liefdevolle groet,

Jolanda de Jong

Jolanda de Jong (1976) is van oorsprong energetisch (Sensi+) therapeut en kinderfluisteraar en ervaren in behandeling van HSP klachten als overprikkeling, vermoeidheid, angst, onzekerheid en negatief zelfbeeld. Ze zet haar hooggevoelige gaven in om je te begeleiden het beste uit jezelf of  je kind naar boven te halen. Haar huidige missie is (hoog)gevoelige grote en kleine mensen inspireren om weer te gaan stralen van binnenuit door het inzetten je eigen kracht door het leren werken met energie en dat op een laagdrempelige “nuchtere” manier. Daarom heeft ze online trainingen over HSP, bewustzijn & energie ontwikkeld met enorm veel waardevolle lessen zowel wetenschappelijk als ook  vanuit haar eigen ervaringen. Daarnaast geeft ze dag en meerdaagse retreats via Relax & Geniet. Zo hoopt ze een waardevolle bijdrage te leveren aan gevoelige mensen.