Waarom zijn hooggevoelige mensen vaak onzeker?

Waarom zijn hooggevoelige mensen vaak onzeker? 

Als gevoelig mens bezit je een groot energieveld. Als dat energieveld te groot is geeft dat doorgaans wat problemen. Zeker als je je jou hooggevoeligheid nog niet omarmt hebt. Je raakt uit balans als er bijv. mensen in je buurt zijn. Zeker als mensen een vibe bij zich hebben die niet zo prettig voelt. Dan kunnen gevoelige mensen aan zichzelf gaan twijfelen. Klopt het wat ik voel? Waarom voel ik me zo etc.... Weet dan dat het enkel komt omdat je waarschijnlijk een te groot energieveld om je heen hebt staan. 

Lees het onderstaande maar eens:

Je denkt vaak dat je onzeker bent..... bijvoorbeeld:

Je voelt je onzeker, als anderen te dichtbij komen.

Je voelt je onzeker, als je overprikkeld bent.

Je voelt je onzeker, door de emoties van anderen.

Je voelt je onzeker, omdat je moeilijk 'nee' kunt zeggen

Je voelt je onzeker, omdat je jezelf met anderen vergelijkt.

Je voelt je onzeker, omdat je denkt dat je hetzelfde moet kunnen als anderen.

Je voelt je onzeker als je gemengde signalen krijgt.

Het gekke is: Als andere mensen  buiten je energieveld blijven, dan voel je je niet onzeker of ken je juist je eigen kracht.

Echter voel je je ook onzeker, als je alleen thuis zit? Dan heeft dit meestal te maken met een "negatief" zelfbeeld. Op zich kun je daar gelukkig altijd zelf iets aan veranderen. Je bent je vaak niet bewust van de oorsprong van je onzekerheid, of de onzekerheid is zo waar je je mee geidentificeerd bent. Weet dat echte onzekerheid  al heel vroeg in je leven ontstaan is. Door te onderzoeken waar het ontstaan is en dat jij je onzekerheid niet bent, kun jij jouw onzekerheid altijd stap voor stap transformeren naar zekerheid, jouw authenticiteit helpt hier enorm bij. En daarmee heb je gelijk een mooie krachtige tool in jezelf te pakken om te worden wie je in werkelijkheid bent. Jouw krachtige Zelf. 


Reactie plaatsen