Vermoeidheid


Vermoeidheid of ook wel overprikkeling genoemd is een veel voorkomende klacht bij hooggevoeligheid of hoogsensitiviteit. Zeker als je deze eigenschap nog niet onder controle hebt. 

Vermoeidheid kan als je hsp’er bent dus ook op twee manier ontstaan:

  1. Het is een weerstand in jezelf die je afremt, omdat er een emotie dwarszit in jezelf of omdat je tegen een belemmerende overtuiging aanloopt. In sommige gevallen kan het ook zijn dat je lichamelijk niet helemaal in orde bent en daardoor moe wordt. Dit kan al om een heel klein iets gaan.
  2. Jouw vermoeidheid is een uiting van de energie die je van andere mensen hebt overgenomen. Het is een waarschuwing dat je dingen bij je draagt die niet van jou zijn

Wil je leren om met je hooggevoeligheid om te gaan en vermoeidheid voorgoed vaarwel te zeggen. En hallo tegen jezelf en je eigen energie?  Je hoogsensitiviteit als kracht gaan ervaren in plaats van een klacht? Kijk dan zeker even naar de praktische HSP Basiscursus die je volledig in je eigen tijd kunt volgen. Alle tips en oefeningen heb ik speciaal voor je samengesteld. Ze werken voor mij als gevoelig mens. 

Reactie plaatsen