Energie
Jolanda de Jong
Energie
1 min

Ben jij een goede moeder?

1 min

♥ JA, 

jij kunt er echt van uit gaan dat jij een goede moeder bent. De beste moeder die jij voor je kind kunt zijn. Je doet elke dag je uiterste best. Soms is er alleen die blinde vlek. Dingen die ze zelf niet kunt zien en dus ook niet begrijpen…..

Onbewuste

Vergelijk je bewustzijn met een ijsberg. Een ijsberg bevindt zich 10 % boven water en de andere 90% onder water. Je bent je bewust van de 10% of  je dit nu als probleem of uitdaging ziet,  de andere 90% ligt in jouw onderbewuste. Hoe meer jij je bewust wordt van jouw onbewuste patronen en overtuigingen hoe beter je je problemen kunt oplossen of ze in elk geval als uitdaging kunt gaan zien.

Het geheim van verandering is;

Stop met vechten wat je niet meer wil en richt al je energie op wat je wèl wil!

Je weet nu vaak niet wat je moet doen, omdat je niet echt weet wat er in het onderbewuste aan de hand is en waar het vandaan komt. Het is spannend om je voor dat onderbewuste open te stellen, maar een ding weet ik zeker, het gaat je enorm veel opleveren zowel voor jezelf als voor je omgeving. Kinderen staan nog enorm dicht bij het voelen, bij de energie van voelen. Ze spiegelen onbewust onze ijsberg onder water.

Energie

Schrik je van het bovenstaande? Wees niet bang, iedereen heeft blinde vlekken, ook ik en wat het mooie is…. alles wat er in je onderbewuste speelt, kun je wellicht niet zelf zien, maar wel voelen! Als je er je aandacht naar toe brengt, kan je voelen …. en dát is energie. Als je even stil gaat zitten en die energie gaat voelen, ervaren en benoemen voor jezelf komt deze in beweging. Soms voel je een oude emotie bijv. boosheid of verdriet naar boven komen, of komen er beelden of gedachten in je op, nadat je even stil bent. Wanneer energie in beweging komt en van het onderbewuste naar het bewuste komt, hef je de oorzaak van je problemen al een heel groot deel op. Als je er geen oordeel aangeeft, maar gewoon voelt wat er in je systeem gebeurt, neem je direct een verandering waar. De energie kan weer stromen!

KernSessie

Tijdens mijn sessies geef ik inzicht in de onbewuste gevoelens, gedachten en patronen die in jou en in jouw gezin problemen veroorzaken. Ik vertaal de boodschap van je kind in heldere inzichten en praktische tips, waar jij wat mee kunt. En waarmee jou energie weer gaat stromen.

Durf jij het aan om die 90% onderbewuste aan te spreken?